Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
17 juni 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Boligbrann i Halden – 25 personer evakuert

Søndag kveld begynte det å brenne i et bolighus i Halden. Totalt 25 personer er evakuert, og brannvesenet har jobbet med etterslukking av brannen.

Mann siktet for drap på kvinne i Mjøndalen

En mann i 20-årene er siktet for drap på en kvinne i 30-årene i Mjøndalen. Det er en relasjon mellom den døde og den siktede.

Nødetatene rykket ut til en parkeringsplass bak Mjøndalshallen hvor flere biler befant seg. Et større område ble sperret av.

Sipri-rapport: – Atomvåpen har fått mer fremtredende plass

Mens den geopolitiske situasjonen er blitt mer anspent, har atomvåpen fått en mer fremtredende plass, skriver det svenske fredsforskningsinstituttet Sipri i sin årsrapport, som ble lagt fram natt til mandag.

Annonse
Annonse

Fire døde i ulykke med gravefølget til Malawis visepresident

Fire personer mistet livet og tolv ble skadet da en bil i begravelsesfølget til Malawis visepresident kjørte inn i en gruppe sørgende.

Daniel Radcliffe fikk sin første Tony-pris

Daniel Radcliffe, mest kjent for rollen som den unge trollmannen Harry Potter, nådde en ny milepæl i karrieren da han søndag fikk sin første Tony-pris.

Prisen, som er Broadway og scenekunstens svar på Oscar, ble delt ut i New York. Radcliffe fikk prisen som beste skuespiller i en musikal for sin innsats i «Merrily We Roll Along».

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Geir Ole SætremyrDet er ikke så veldig lang tid fram til stortingsvalget neste år. Hva tror du vil skje med utviklingsporteføljen i ...
@Terje SundsbøFramtida vil vise at du tar feil.Den framtida vil vere langt fram i tid. Inntil vidare gjeld premissane for utviklingsprosjekta, ...
@Geir Ole SætremyrKS2-analysen gjør sine egne selvstendige vurderinger. I den grad de bygger på SVV sine vurderinger, så betyr det at de ...
@Terje SundsbøKS2 analysen bygger på kostnadsestimat som SVV har laga.Kva er konkrete feil i mi analyse, også med blikk framover?
@Geir Ole Sætremyr Dine egne fabuleringer om kostnader skal jeg ikke kommentere. Du synes å mene at KS2-analysene heller ikke er til å ...
@Terje SundsbøMøreaksen er definert som strekninga Ålesund til Molde.  Og der er to aksjeselskap, Møreaksen AS og Kjerringsundet AS. Kjerringsundsambandet er ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse