Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
19 juni 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Kreml / AP / NTB.
Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik / Kreml / AP / NTB.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 19 juni.

Putin besøker Vietnam

Russlands president Vladimir Putin reiser videre fra Nord-Korea til Vietnam. Dette besøket er over to dager, slik hans besøk i Nord-Korea også var. I Vietnam er Putin invitert av lederen for det vietnamesiske kommunistpartiet, Nguyen Phu Trong, ifølge vietnamesiske medier.

Annonse
Annonse

Mekling for flymekanikerne

I dag starter meklingen for flymekanikerne. Dersom ikke partene blir enige innen fristen, kan ferietrafikken bli rammet av streik fra midnatt natt til fredag. En konflikt rammer både SAS, Norwegian og Widerøe, som da får problemer med å få utført vedlikehold og utbedret feil på flyene, skriver Flysmart24. Partene i meklingen er Norsk Flyteknikerorganisasjon og NHO Luftfart.

Eide på utenriksministermøte i Stockholm

Utenriksminister Espen Barth Eide (Ap) deltar på Nordisk utenriksministermøte i Stockholm. I dag skal Sveriges utenriksminister Tobias Billström lede en arbeidsmiddag der temaet blant annet er samarbeidet i Nato og krigen i Ukraina. I morgen er det flere arbeidsmøter, blant annet om situasjonen i Midtøsten.

SV og Venstre med sommeroppsummering

Både SV og Venstre skal i dag orientere pressen om det siste året og om planene framover. For SV er det partileder Kirsti Bergstø som stiller. Også partisekretær Audun Herning og nestlederne Marian Hussein og Torgeir Knag Fylkesnes vil være til stede. I Venstres sommertreff for pressen er det partileder Guri Melby og nestledere Sveinung Rotevatn og Abid Raja som kommer – i tillegg til stortingsgruppa.

Annonse
Annonse

Rapport om overgrep i okkuperte palestinske områder

I dag legger en granskningskommisjon for palestinske områder fram en rapport om overgrep i okkuperte palestinske områder. Rapporten legges fram for FNs menneskerettsråd.

Kronprinsen deler ut Kim Frieles minnepris

I år markerer Oslo Pride 50 år. I den anledning deles Kim Frieles minnepris ut for første gang under et arrangement på operaen. Det er kronprins Haakon som skal dele ut Kim Frieles minnepris. Også kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery (Ap) deltar på konserten, som åpner Oslo Pride-dagene som varer fram til 29. juni.

Hvem møter Bodø/Glimt i mesterligakvalifiseringen?

I dag blir det klart hvem som blir de norske lagenes motstander i mesterligaen, europaligaen og conferenceligaen. Følgende lag er med i trekningene: Bodø/Glimt (mesterligaens 2. kvalifiseringsrunde), Molde (europaligaens 2. kvalifiseringsrunde) og Brann og Tromsø (conferenceligaens 2. kvalifiseringsrunde).

Tyskland favoritter mot Ungarn i fotball-EM

Gruppespillet i fotball-EM fortsetter. I dag starter 2. runde, der blant annet vertsnasjonen Tyskland møter Ungarn klokken 18. Tyskerne overbeviste i sin åpningskamp (5-1 mot Skottland), mens Ungarn tapte 1–3 mot Sveits i gruppe A. I tillegg spilles kampene Kroatia – Albania (klokken 15) og Skottland – Sveits (klokken 21).

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøOg?
@Geir Ole SætremyrSvaret ditt står til stryk.
Hans-Peter Kaaresen 2 dager siden Er fergefri E39 realistisk?
Fornuftige refleksjoner Paul!  Det som blir det aller viktigste er å bytte ut regjeringen i september 2026, slik at fornuften ...
Ketil Strand Andersen 9 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse