Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
29 juni 2024 05:35
Del på Facebook
Foto': Steve Marcus/AP Photo/NTB
Foto': Steve Marcus/AP Photo/NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 29. juni.

To nordmenn valgt i NHL-draftet

Michael Brandsegg-Nygård (18) og Stian Solberg (18) ble i natt valgt i NHL-draftet, av henholdsvis Detroit Red Wings og Anaheim Mighty Ducks. Aldri før har en nordmann blitt valgt i 1. runde i NHL-draftet. I Las Vegas lørdag ble både Brandsegg-Nygård og Stian Solberg nettopp det.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Selv om Brandsegg-Nygård og Solberg ble draftet tidlig, skal de trolig tilbake til Sverige for å spille kommende sesong. Der skal de tilegne seg mer erfaring før eventuelt NHL-spill.

Kraftig brann i barnehage i Trondheim

Politiet i Trøndelag meldte like før klokken 2 om at nødetatene hadde rykket ut til en brann i Sverresborg barnehage i Trondheim. Da brannvesenet kom til stedet var bygget overtent.

Brannmannskapene har vært inne i barnehagen med røykdykkere og gjennomsøkt bygget. Ved 3-tiden brant det fortsatt godt i bygget og det ble varslet at brannvesenet kom til å jobbe på stedet i mange timer framover. Brannårsaken er ikke kjent.

The New York Times mener Biden bør trekke seg

Joe Biden bør trekke seg fra valgkampen for å redde landet sitt, skriver The New York Times i en lederartikkel. I TV-debatten natten i forveien framsto Biden som en skygge av den store statsmannen han har vært, ifølge avisen.

Slik situasjonen er nå, tar presidenten en uforsvarlig stor sjanse ved å tviholde på kandidaturet sitt, heter det. Joe Biden avviste fredag at han vil trekke seg.

Annonse
Annonse

To alvorlige MC-ulykker i Møre og Romsdal

En person er kritisk skadet, mens en annen ble hentet av luftambulanse i to alvorlige MC-ulykker i Møre og Romsdal sent fredag kveld.

Føreren av en motorsykkel i Valldal på Sunnmøre ble hentet av luftambulanse etter en ulykke ved 22-tiden. Kort tid senere opplyste politiet at en MC-fører var kritisk skadet og fraktet til sykehuset i Molde etter en ulykke ved Eidsbygda i Rauma kommune.

Kjøretøy med valgurner angrepet i Iran

Væpnede menn har angrepet et kjøretøy med valgurner i Baluchestan-provinsen i Iran. To medlemmer av sikkerhetsstyrkene er drept, ifølge landets statlige medier.

Hva som har skjedd med valgurnene, er ikke kjent. Motivet for angrepet er ukjent. Den iranske befolkningen gikk fredag tilvalg for å velge ny president i kjølvannet av helikopterulykken som tok livet av president Ebrahim Raisis.

Copa America: Vinícius Júnior herjet mot Paraguay

Brasil vant i natt 4-1 over Paraguay i Copa America. To mål av Vinícius Júnior og ett signert Savio satte Brasil tonen i første omgang. Omar Alderete reduserte tidlig i annen omgang, men Lucas Paquetá fastsatte sluttresultatet til 4-1 etter 65 minutters spill.

Med seieren står Brasil med fire poeng etter to kamper i gruppe D. Det er to poeng mindre enn gruppeleder Colombia, som har vunnet begge sine kamper i gruppespillet. Brasil og Colombia møtes i den siste runden.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

https://www.rbnett.no/nyheter/i/JblPd4/stor-ryddejobb-i-fylket-kvitter-seg-med-13-selskaper, jaja, da er iaffal MA ute av dansen på enda lengre tid :) Sitat fra innlegg i RB jeg ...
@Terje SundsbøDet er vel nettopp reduksjon av trafikken i Ålesundstunellane som er saken.Ekspressbusser korresponderer med fergene utan ventetid, begge retninger. Prioritert ...
@Geir Ole SætremyrDu mener det er viktig å unngå økning i trafikken. Da gjelder det vel å unngå den enorme trafikkøkningen i ...
@Terje SundsbøNår det gjeld Møreaksen har vi i våre høyringar gått i rette med SVV sine prognoser der trafikken i eit ...
@Geir Ole SætremyrØkt trafikk er vel et problem også når det skjer på Sunnmøre. Siden vi nå kommenterer en artikkel om Møreaksen, ...
@Terje SundsbøDet tendensiøs er at du linker alt opp mot Møreaksen for å implementere det i vidare tankerekke.Økt trafikk er eit ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse