Auroras hjemmebakeri ble startet av Aurora Qvam i 2019. I dag har bakeriet lokaler med utsalg på Røsand i Averøy.
De beskriver seg som et håndverksbakeri med fokus på gode råvarer, som blir utnyttet best ved å langtidshevde bakverkene. Her bakes det blant annet brød, boller, tilbehør og kaker hvor det brukes mest mulig råvarer og bakes det de kan fra bunnen av.
Det brukes lange liggetider på brød og boller, som resulterer i bedre fordøyelighet og god smak. Brødene bakes med både gjær og rene surdeigsbrød. De bruker veldig lite gjær og ingen unødvendige tilsetninger, for det trengs ikke når man gir baksten god tid. Alt stekes i deres italienske steinovn og selges ferskt på dagene de har åpent.
Det bakes med 100 % norsk hvete fra Idun, økomel fra Holli, helmelk, egg fra Tuppen og Lillemor og ekte meierismør blant annet.
Mange har allerede oppdaget den ekstra gode kvaliteten på disse hjemmebakte produktene og kommer hit for å kjøpe. Auroras hjemmebakeri har åpent ved Røsand onsdager og fredager kl. 11.00–17.00.