Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Steinar Melby
Artikkel
26 mai 2017 20:26
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ble en fysisk tøff batalje på Kristiansund Stadion i ettermiddag. KBK G19 tok i mot Hødd i Norgescupen.

KBK møtte et lag fra Hødd som spilte fysisk tøff fotball og med sterkt press mot ballfører i store deler av kampen. Første omgang var jevnspilt og endte 0-0, men KBK hadde kanskje en sjanse eller to flere enn Hødd.

2.omgang derimot startet med et friskt KBK G19 som med enkel og effektiv fotball rullet opp den ene sjansen etter den andre. Først ble det 1-0 ved Ådne Gikling Bruseth, deretter 2-0 ved Mats Lindskog. Etter 2-0 kunne KBK puttet både 3-0 og 4-0, men istedet får Hødd overta midtbanen i større grad og spiller seg til en sjanse og et kjempeskudd fra Hødd som fører til 2-1.

Litt etterpå får Hødd en ny kjempesjanse ved at dommeren peker på indirekte frispark innenfor KBKs 16-meter da han mener keeeper drøyer tiden og bryter seks-sekund-regelen. Hjemmepublikum kommer til å være uenige i den avgjørelsen en god stund etter denne kampen. Hødd går opp til 2-2 etter dettte frisparket.

Kampen var noe skjemmet av forholdsvis stygt spill fra noen av Høddspillerne som var i overkant fysiske. Her kunne dommeren lagt lista lavere med å gitt både gule og røde kort tidligere i kampen. Lagledelsen til Hødd G19 fikk også reaksjoner fra publikum da det var roping og hyling fra Hødds benk på alle situasjoner og dommeravgjørelser som ikke gikk deres vei. Å være forbilder samt fremme fairplay er kanskje noe å tenke på for voksne mennesker.

Det stod 2-2 etter endt tid og det gikk dermed til ekstraomganger 2*5 minutter. Etter at dette også endte målløst, ble det straffekonkurranse hvor Hødd-spillerene trakk det lengste strået og kunne vende triumferende tilbake til Ulsteinvik.

KBK har et svært tøft program for tiden og på søndag er det flere spillere som har spilt fire kamper på åtte dager. Ett trøstens ord til KBK rekrutt er at det nå er en arena mindre å være med på og at innsatsen kan konsentreres seg om å vinne 4.divisjon og hevde seg i G19 Nasjonal-serien. Allerede på søndag er det ny kamp for G19 mot Mjøndalen borte.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse