Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Aage G. Sivertsen
Artikkel
27 august 2017 18:05
Del på Facebook
Benjamin Stokke. Foto: NTB scanpix
Benjamin Stokke. Foto: NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Solskjær må ha fått et lite sjokk bare på lagoppstillingen til KBK. Etter de første ti minuttene hadde KBK 3 enorme sjanser, men scoret på den fjerde. Uglan synger som gale og etter halvspilt 1.omgang er det KBK som har vært det beste laget. Men Molde er selvsagt farlige når de får overganger. Gjertsen har spilt glimrende og det var også han som skapte sjansene - og som ga assisten til Stokke som scoret etter 8.minutter.

Stillingen ved pause var 0-1 og det er KBK som har hatt trykket i hele omgangen. Jeg har ikke notert en eneste, hverken liten eller stor sjanse for Molde. Da spørs det hva som skjer i 2.omgang. Solskjær stod oppreist og ga beskjeder de siste 20 minuttene av 1.omgang, men det hjalp ikke.

Gjertsen, fenomenet fra Lerkendal, spilte som en landslagsspiller. Kristiansunderen, Moldes vingback Gregersen, som har sin styrke i lufta og i tacklingene, ble runspilt og fraløpt. Jeg sitter på pressetribunen med svært mange moldensere og de tror ikke det de ser. VGs reporter utroper Gjertsen til banens beste etter første omgang. Kanskje med Stokke hakk i hel. Molde kan være glade for at de ikke ligger under med både 2 og 3 mål. 

Kan dette holde en omgang til? Solskjær har gjort et par bytter i pausen og forteller at laget har spilt forferdelig dårlig. En god analyse av kristiansunderen. Molde åpner forrykende i 2.omgang og allerede etter 2 minutter får de tildelt straffespark. Sigurdarson banker straffen skyhøyt over. Han tenkte kanskje han skulle skyte over keeper. Det er ikke lett uten at han også skyter over mål. Keepern er 2,02 meter høy. 

Det skulle gå 25 minutter til før Molde fikk redusert. Det var unggutten Haaland som hoppet hoppet høyest og stusset ballen i mål. Frem til da var det ikke mange sjansene til noen av lagene, men Molde har vært hakket bedre så langt i 2.omgang. Og tre minutter etterpå, i det 78.minutt scorer Martin Ellingsen på en fantastisk lobb. 

Michelsen gjorde to endringer i det 80 minutt. Satte inn offensive Sørli og Bamba, mens Kalludra og Gjertsen gikk ut. Da det gjenstår 3 minutter av ordinær tid ser det ut som om KBK sliter med å spille seg til noen sjanser. Jeg har ikke sett noen i andre omgang. 

Ikke før jeg har skrevet det får Rønningen en kjempesjanse fra 7-8 meter, men skuddet blir blokkert av Sarr. Dermed vant Molde tilslutt. 

1.omgangen var nesten for god til at det skulle være sant. 2.omgang måtte bli slik. Molde skjerpet seg og var hakket bedre enn KBK. En rysare av en fotballkamp. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse