The Stapes består av (fra venstre):  Kjetil Hoås Jakobsen, Mathias Unhjem Rognskog, Adrian Ahtola og Magnus Grønseth. Foto av Reinhold Ziegler.

The Stapes slipper endelig sin EP «Forbidden Fruits» og feirer med storslått releasekonsert i Festiviteten lørdag den 16. desember 2017.

Tea Megaard og hennes nye band er support!

Rockebandet The Stapes fra Kristiansund har de seneste årene markert seg som et av de mest lovede bandene i regionen. Særlig har de blitt kjent som et heidundrende live-band som gir alt på scenen. Nå viser de at de også behersker studioarbeid og gir ut en EP med tittelen ”Forbidden Fruits”. Platen inneholder fire nye låter spilt inn i AmperTone Studio i Oslo med Kim Lillestøl som produsent. Den gis ut på det nystartede plateselskapet Lofthus Samvirkelag Records.

The Stapes feirer utgivelsen med konsert i festiviteten der billetten inkluderer et nummerert eksemplar av platen på vinyl. De vil også ha med seg to gjester denne kvelden. Sophie Amalie Strøm, som også synger på plata, og Eivind Rygh Seljebø som spiller orgel.

Support for kvelden gjøres av Tea Megaard, som gjorde en bemerkelsesverdig konsert på årets Skjervafest, der hun sang seg inn i de fremmøttes hjerter med sin vakre stemme og egenproduserte låter. Denne kvelden stiller hun med nytt band bestående av Odin Landbakk på gitar, Tarald Kongshaug på bass og August Kristiansen Cancino på trommer.

Dørene åpnes kl. 21:00 og showtime kl. 21:30

Billetter hos eventim.no

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format, tilknyttede artikler og med kinoprogrammet i Kristiansund i tillegg.

Relevant innhold

Annonse