Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
15 april 2018 20:19
Del på Facebook
Pontus Engblom (nr. to f.v.) og Sandefjord berget 3–3 på tampen mot Kristiansund. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Pontus Engblom (nr. to f.v.) og Sandefjord berget 3–3 på tampen mot Kristiansund. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund hadde kurs for en sterk borteseier mot Sandefjord, men et selvmål av Aliou Coly ga til slutt 3–3 og poengdeling i en ellevill affære.

– Vi jobbet «som faen» for å få poeng på slutten. Det klarte vi også. Det er viktig for energien i spillergruppen. Kampen i dag viser at vi er på (riktig) vei, sa Sandefjord-trener Magnus Powell etter kampslutt.

Resultatet gjør at Kristiansund og Sandefjord står på fem poeng hver. Begge har kun to poeng ned til tabelljumbo Start.

Daouda Bamba sendte bortelaget KBK i føringen allerede etter tre minutters spill i hvalfangerbyen. Stian Aasmundsen slo en presis corner inn fra venstre, og foran kassen bredsidet Bamba inn 1–0 foran misfornøyde hjemmefans.

Bamba igjen
Men hjemmelaget slo kjapt tilbake og utlignet seks minutter etter kalddusjen fra KBK. Tidligere Sandnes Ulf- og Strømsgodset-spiss Pontus Engblom fikk ballen med seg inn i boksen, og omringet av flere Kristiansund-forsvarere kjempet svensken ballen inn i nettmaskene fra åtte-ni meter.

Like etter fikk Bamba nok en god mulighet til å score, men denne gangen slapp vertene med skrekken. Det gjorde de derimot ikke to minutter etter pause. Bamba kranglet sin egen retur i mål etter å ha avsluttet et innlegg fra Benjamin Stokke. Dermed var KBK i førersetet igjen.

Og gjestene ga seg ikke med det. I det 74. minutt sendte nevnte Stokke ballen mot mål fra kort hold etter corner. Ballen gikk via vertenes Christer Reppesgård Hansen og inn i nettaket. Frustrerte Sandefjord-spillere måtte innse at det sto 3–1 til gjestene.

Kastrati reduserte
Men kort tid etter fikk hjemmefansen nytt håp. Flamur Kastrati gikk ned i boksen i duell med Dan Peter Ulvestad, og dommer Espen Eskås pekte på straffemerket. Kastrati tok straffen selv, og han omsatte den sikkert i mål. Det var, som med Stokke, Kastratis første seriemål denne sesongen.

Sandefjord presset på for utligning i sluttminuttene, og på overtid fikk vertene uttelling. En corner gikk i KBKs Coly og inn i nettet. Sandefjord-trener Powell jublet som besatt på sidelinjen. Flere scoringer ble det ikke i det målrike oppgjøret.

– Det ble en «krigekamp». Kanskje greit at det ble 3–3, sa Flamur Kastrati.

Sandefjord gjester Tromsø neste serierunde. Da tar Kristiansund samtidig imot Bodø/Glimt.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse