Annonse
Sandefjord–Kristiansund (3–3). Sandefjords Håvard Storbæk (t.v) i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord–Kristiansund (3–3). Sandefjords Håvard Storbæk (t.v) i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

Spillerbørs for KBK-spillerne mot Sandefjord som endte med uavgjort 3–3.

Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter dagens kamp mot Sandefjord.Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter dagens kamp mot Sandefjord.Spillerne er bedømt etter en skala fra 1 til 6.

Sean McDermott: 4 poeng
Forholdsvis god kamp. Gjør noen gode redninger, og egentlig ingen feil som fører til baklengsmål. Men bør være sjef og plukke innlegg i større grad ute i feltet, spesielt på slutten av kampen. KBK hadde fort tatt 3 poeng da.

Aliou Coly: 2 poeng
Spiller stort sett en grei kamp, men har et par avgjørende involveringer som er med å bidra til de to siste målene. På det andre målet faller han en meter for langt ned i forhold til midtstopperne og opphever en offside på Sandefjords Kastrati, mens han på det siste er både klønete og uheldige når han lager selvmål. Sånne feil bør og må lukes vekk. Avgjørende feil som dette har en sett litt for ofte fra Coly sin side.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller en grei kamp. Taper noen dueller, men vinner fortsatte mange dueller. Noe mer usynlig enn vanlig med ball. Men uansett en gjennomført kamp av Andreas

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Er sjefen i forsvaret med stor S og går som vanlig foran i krigen som en kaptein skal gjøre. Lager dog en noe unødvendig straffe, som medfører litt trekk. Bør være litt mer forsiktig når motspilleren ikke er i scoringsposisjon. Og hele forsvaret, og resten av laget for så vidt, kommer ikke fra at man slipper inn 3 mål.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Denne gangen er han bedre i forsvarsarbeidet enn offensivt. Bra kontroll på sin side. Med Giertsen ute og Liri som heller ikke har av sine beste dager blir det heller ikke like enkelt framover.

Saken fortsetter under annonsen

Bent Sørmo: 4 poeng
Spiller en god kamp og er bidrar bra i det offensive. Heller ikke mye å si på den defensive jobben. Mange gode initiativ, selv om det blir litt nesten for ofte. Dog greier ikke resten av laget å fylle etter et par ganger når han har ballen i innleggs-posisjon.

Stian Aasmundsen: 4 poeng
Spiller en god kamp uten å synes alt for mye. Jobber godt og er en viktig spiller for laget som nesten alltid leverer. Blir kanskje i overkant mange sikre pasninger i støtte. Men har etablert seg som en av de viktigste spillerne på laget.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Noe passiv på det første målet til Sandefjord, og det returløpet burde vært fullført mer helhjertet. Her skal det sies at KBK tapte flere dueller i forkant av målet på kontringen som førte til målet. Dekker mye rom sammen med Aasmundsen. Fortsatt noen unødvendige feilpasninger. Men nyter stor tillit som par med nevnte Aasmundsen på midten.

Liridon Kalludra  3 poeng
Er ikke LIri sin beste dag, og er ikke veldig synlig. Med to mann på topp blir det i større grad en kantrolle på Liri en tidligere og da trives han nok ikke like godt, men det kan ofte være vanskelig å tilfredsstille alle spillernes styrker på en gang. Må bidra mer bakover enn når han spiller lenger inn på midtbanen og det gjenspeiler seg i de offensive spillet.

Benjamin Stokke  4 poeng
Egentlig ikke alt for mye med. Men med et mål og en målgivende er det mer enn godkjent i hans comeback fra start. Jobber bra i par med Bamba, og gjør arbeidsforholdene til spissmakkeren enklere enn tidligere i sesongen. Så er det å håpe at den tidligere skaden ikke ble slått opp på slutten.

Daouda Bamba  5 poeng
Morsomt å se Bamba lykkes så bra som han gjør. Scorer to mål og er veldig nære et hat-trick. Trives bedre som en av to på topp der han ikke alene får all oppmerksomheten fra midtstopperne. Stokke hjelper veldig med å lage rom for han. Slipper også oftere ballen videre til medspiller enn prøve på litt «umulige» driblinger. Og så jogger han fornøyd av banen. Litt dumt at 3-poengeren som så rimelig klar ut glapp på slutten.

Bendik Bye og Brent Lepistu spilte for lite til å få vurdering.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse