Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
15 april 2018 22:22
Del på Facebook
Sandefjord–Kristiansund (3–3). Sandefjords Håvard Storbæk (t.v) i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Sandefjord–Kristiansund (3–3). Sandefjords Håvard Storbæk (t.v) i eliteseriekampen i fotball mellom Sandefjord og Kristiansund på Komplett Arena. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Spillerbørs for KBK-spillerne mot Sandefjord som endte med uavgjort 3–3.

Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter dagens kamp mot Sandefjord.Per Erik Hoem er ansvarlig for spillerbørsen etter dagens kamp mot Sandefjord.Spillerne er bedømt etter en skala fra 1 til 6.

Sean McDermott: 4 poeng
Forholdsvis god kamp. Gjør noen gode redninger, og egentlig ingen feil som fører til baklengsmål. Men bør være sjef og plukke innlegg i større grad ute i feltet, spesielt på slutten av kampen. KBK hadde fort tatt 3 poeng da.

Aliou Coly: 2 poeng
Spiller stort sett en grei kamp, men har et par avgjørende involveringer som er med å bidra til de to siste målene. På det andre målet faller han en meter for langt ned i forhold til midtstopperne og opphever en offside på Sandefjords Kastrati, mens han på det siste er både klønete og uheldige når han lager selvmål. Sånne feil bør og må lukes vekk. Avgjørende feil som dette har en sett litt for ofte fra Coly sin side.

Andreas Hopmark: 3 poeng
Spiller en grei kamp. Taper noen dueller, men vinner fortsatte mange dueller. Noe mer usynlig enn vanlig med ball. Men uansett en gjennomført kamp av Andreas

Dan Peder Ulvestad: 4 poeng
Er sjefen i forsvaret med stor S og går som vanlig foran i krigen som en kaptein skal gjøre. Lager dog en noe unødvendig straffe, som medfører litt trekk. Bør være litt mer forsiktig når motspilleren ikke er i scoringsposisjon. Og hele forsvaret, og resten av laget for så vidt, kommer ikke fra at man slipper inn 3 mål.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Denne gangen er han bedre i forsvarsarbeidet enn offensivt. Bra kontroll på sin side. Med Giertsen ute og Liri som heller ikke har av sine beste dager blir det heller ikke like enkelt framover.

Bent Sørmo: 4 poeng
Spiller en god kamp og er bidrar bra i det offensive. Heller ikke mye å si på den defensive jobben. Mange gode initiativ, selv om det blir litt nesten for ofte. Dog greier ikke resten av laget å fylle etter et par ganger når han har ballen i innleggs-posisjon.

Stian Aasmundsen: 4 poeng
Spiller en god kamp uten å synes alt for mye. Jobber godt og er en viktig spiller for laget som nesten alltid leverer. Blir kanskje i overkant mange sikre pasninger i støtte. Men har etablert seg som en av de viktigste spillerne på laget.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Noe passiv på det første målet til Sandefjord, og det returløpet burde vært fullført mer helhjertet. Her skal det sies at KBK tapte flere dueller i forkant av målet på kontringen som førte til målet. Dekker mye rom sammen med Aasmundsen. Fortsatt noen unødvendige feilpasninger. Men nyter stor tillit som par med nevnte Aasmundsen på midten.

Liridon Kalludra  3 poeng
Er ikke LIri sin beste dag, og er ikke veldig synlig. Med to mann på topp blir det i større grad en kantrolle på Liri en tidligere og da trives han nok ikke like godt, men det kan ofte være vanskelig å tilfredsstille alle spillernes styrker på en gang. Må bidra mer bakover enn når han spiller lenger inn på midtbanen og det gjenspeiler seg i de offensive spillet.

Benjamin Stokke  4 poeng
Egentlig ikke alt for mye med. Men med et mål og en målgivende er det mer enn godkjent i hans comeback fra start. Jobber bra i par med Bamba, og gjør arbeidsforholdene til spissmakkeren enklere enn tidligere i sesongen. Så er det å håpe at den tidligere skaden ikke ble slått opp på slutten.

Daouda Bamba  5 poeng
Morsomt å se Bamba lykkes så bra som han gjør. Scorer to mål og er veldig nære et hat-trick. Trives bedre som en av to på topp der han ikke alene får all oppmerksomheten fra midtstopperne. Stokke hjelper veldig med å lage rom for han. Slipper også oftere ballen videre til medspiller enn prøve på litt «umulige» driblinger. Og så jogger han fornøyd av banen. Litt dumt at 3-poengeren som så rimelig klar ut glapp på slutten.

Bendik Bye og Brent Lepistu spilte for lite til å få vurdering.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse