Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
14 mai 2018 09:28
Del på Facebook
Kristiansunds Dan Peter Ulvestad i intervjusonen etter eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Kristiansunds Dan Peter Ulvestad i intervjusonen etter eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Haugesund–KBK: 3–2

Kampens klart beste hos KBK er Dan Peter Ulvestad.

Sean McDermott 3 poeng
Hadde mye å gjøre og slipper inn 3 mål, men spiller egentlig en grei kamp. Sjanseløs på 2 av målene, mens det tredje ikke var umulig å ta.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.Bent Sørmo 2 poeng
Sørmo har en dårlig dag etter å ha vært god tidligere i sesongen. Henger lite med på sin side defensivt. KBK taper straks mye da Coly måtte gå av. Er ikke med mye offensivt heller der han virkelig har vært positiv tidligere.

Niktia Baranov 3 poeng
Virker veldig kamprusten i begynnelsen av kampen, som han også var mot Hødd. Lykkes bare delvis med avklaringer og taper noen dueller foran egen 16 meter. Men ser heldigvis etterhvert tendensene fra i fjor hvor han var meget god.

Dan Peter Ulvestad 5 poeng
Igjen en god kamp av Ulvestad. Vinner alt av dueller foran mål og er KBK sin klart beste spiller. I dag greier ikke resten av laget å følge opp.

Christoffer Aasbak 3 poeng
Får en vanskelig kamp mot en hurtig motspiller. Blir sammen med Ulvestad fraløpt på det første målet, men når en motspiller slipper til foran forsvaret og løp og pasning er så godt timet som i dette tilfeller blir det veldig vanskelig. Av og til bør en rett og slett gi motstanderen honnør for gode prestasjoner. Heller ikke med framover på banen. Noen greie dødballer som vanlig.

Brent Lepistu 3 poeng
Spiller for så vidt en grei kamp. Men KBK sliter litt med rommet mellom defensiv midtbane og midtforsvar hvor Haugesundspillerne boltret seg og han er en del av det. Burde på det andre målet tatt ut Grindheim, som han i utgangspunktet hadde kontroll på. Følger kun ballen og lar Grindheim gå slik at det blir et overtall på høyresiden til KBK, som Haugesund utnytter meget bra.

Torgil Gjertsen 2 poeng
Fortsatt kamprusten, og lykkes ikke veldig godt. Løper som vanlig mye, men ellers er det langt opp til fjorårsnivået.

Stian Aasmundsen 2 poeng
Veldig lite synlig og en av KBK sine beste spiller i år gjør en svak kamp. Lykkes rett og slett ikke i dag.

Amiduo Diop 3 poeng
Jobber godt, men greier fortsatt ikke skape all verden. Har ferdigheter med ball som tilsier at han kan så mye mer, noe en kan se glimtvis. Men prestasjonene blir veldig varierende.

Benjamin Stokke 2 poeng
Presterer fortsatt ikke på fjorårsnivå. Vinner noen dueller både som oppspillspunkt og på dødballer imot. Utover det spiller Stokke slett ikke bra.

Daouda Bamba 2 poeng
Scorer et mål og får selvfølgelig cred for det, men gjør ellers veldig mye rart. Hjelper Stokke lite med å true bakrom og ser av og til ut som om han løper uten mål og mening. Pådrar seg et unødvendig gult kort.

Aliou Coly starter kampen som høyre back, men byttes ut etter er 28 minutter. Spiller meget solid den knappe halvtimen. Sondre Sørli og Bendik Bye kommer inn og bidrar hhv. med målgivende innlegg og mål.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse