Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
10 juni 2018 18:37
Del på Facebook
KBK jubler for 1–0 over og seier i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Molde på Kristiansund stadion søndag 9. juni. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KBK jubler for 1–0 over og seier i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Molde på Kristiansund stadion søndag 9. juni. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Molde: 10

Sean McDermott: 5 poeng
Igjen en meget god kamp. Tar alt som kommer innom stengene og holder nullen. Bokser fornuftig når han er presset inne i feltet av Moldes gode og høye hodespillere. Står fram når KBK virkelig trenger det. Samarbeider godt med spillerne foran seg. 

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 3 poeng
Molde angriper en del på sidene og Sørmo løser oppgaven godt. Er også med framover uten at det blir alt for farlige situasjoner ut av det. God dribler som er god til å dra av motspillere, men det blir mye nesten akkurat der i denne kampen.

Niktia Baranov: 3 poeng
Baranov leverer en grei kamp. Stopper godt og vinner mye foran mål. KBK slipper ikke til veldig mye gjennom midten. De fleste mulighetene til Molde er på langskudd, sett bort i fra Haalands sjanse i andre omgang. Blir ikke stresset med ballen og gjør mye bra, men har noen ganger litt unøyaktige avleveringer og spiller på vel små marginer som fort kan resultere i sjanser mot. Blir ikke straffet for det denne gangen. Får et litt unødvendig gult kort.

Dan Peter Ulvestad: 5 poeng
Er ekstrem god både som skuddstopper og på innlegg fra kantene. Nøytraliserer Moldes angrepsspillere sammen med Baranov. Spiller jevnt og godt og gjør «aldri» en dårlig kamp. Rett og slett imponerende god og dagens beste KBK-spiller. 

Christoffer Aasba: 4 poeng
Har de siste kampene konsentrert seg mer og mer om å holde tett bakover i stedet for å hele tiden være med på «alle» angrep. Lykkes bra og gjør en god jobb. Molde kommer til noen innlegg, men det som kommer der fikser de andre i forsvaret. Venter scoring på frispark fra utenfor 16-meteren snart, og ble snytt for muligheten da han ble tatt uten å få frispark.  «Plusspoeng» for publikumsbesøket sammen med Stokke etter kampen.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Litt reprise for den andre Ulvestad. Har fått mer fart i kroppen utover sesongen og behandler ballen både sikrere og hurtigere. Stabiliserer som vanlig godt på midten, men noen litt for enkle og unødvendige pasningsfeil, blant annet på en stor kontringssjanse i andre omgang. Byttet med Lepistu etter 89 minutter.

Stian Aasmundsen: 5 poeng
Tilbake på vanlig nivå etter et par kamper hvor han ikke har vært like framtredende. Setter standard og lar Molde kjenne at han er til stede i duellene fra start ved å tråkke til (litt over grensen) i starten av kampen. Løper mye og godt og er flink til å komme i gode posisjoner. Scorer sitt tredje mål for sesongen når han fyller på inn i boksen.

Bendik Bye: 4 poeng
Er den som står bak målet. Blir så vidt tacklet av Gregersen i en duell, men henter opp ballen og holder presset opp på Moldeforsvaret og legger målgivende til Aasmundsen etter å ha spilt vegg med Liri. Jobber mye som vanlig, men ser litt kjørt ut på slutten av kampen. Kommer også til flere legg som fort kunne gitt resultater. 

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Gjertsen skaper masse uro og er en spiller motstanderne sliter med å vite hvor de har. Litt opp og ned i kvaliteten på det han gjør, men skaper masse rom for lagkameratene med måten å spille på. Byttes ofte ut og har en forbilledlig måte å gå av banen på. Blitt veldig populær blant publikum for måten han opptrer på. Byttet med Stokke etter 87 minutter

Liridon Kalludra: 3 poeng
Har en kjempefin stikker til Bye på scoringen. Gjør mer grovarbeid enn vanlig og ikke like skinnende med ball. Litt mer beskjeden i dag enn mot Godset. Spiller en grei kamp, men greier ikke prege kampen i den grad han ønsker. Byttet med Diop etter 77 minutter.

Daouda Bamba: 4 poeng
Jobber og sliter, men blir til tider noe alene mot Moldes kraftfulle forsvar, men er likevel et stadig uroment. Gir seg aldri og er en lagspiller av dimensjoner i denne kampen. Kommer også til en god sjanse på slutten, men blir stoppet av en god Linde i Molde sitt mål. Posisjonerer seg slik han ofte plukker McDermott sine utboksinger på dødball.

Amidou Diop kommer inn det siste kvarteret og gjør igjen et godt innhopp. Stokke og Lepistu kommer inn på slutten og er med på å ro seieren i land. 

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrJernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de behandles likt?
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får alliere deg med Sve og Frp når det gjeld miljøpolitikk.  Symboltunge som dei er.
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDet er slik det er spesifisert for veganlegg.Jernbane får du lufte der det høyrer heime
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDet er meningsløst at et stort nasjonalt veiprosjekt skal finansieres med «lokal forankring», dvs. fylkeskommunal bompengegaranti. Mener du at slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse