Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 mars 2019 19:07
Finansminister og leder i Fremskrittspartiet (Frp) Siv Jensen gikk lørdag hardt ut mot SV under Frps Vårkonferanse på Gardermoen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Finansminister og leder i Fremskrittspartiet (Frp) Siv Jensen gikk lørdag hardt ut mot SV under Frps Vårkonferanse på Gardermoen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Partileder Siv Jensen (Frp) gikk hardt ut mot SV da hun talte på Fremskrittspartiets vårkonferanse. – Nå er det nok. Stopp heksejakten, sa finansministeren.

I helgen er 265 Frp-ere fra hele landet samlet på Vårkonferanse på Gardermoen, for å finpusse formen til høsten kommunevalg, skriver TV 2.

I samme område holder SV sitt landsmøte denne helgen, og partileder Siv Jensen refset SV og Audun Lysbakkens politikk.

– Jeg har en beskjed til SV. Nå er det nok. Stopp heksejakten på dem som skaper arbeidsplasser, skaper velferd og bygger landet vårt, tordnet Jensen fra talerstolen.

Skattepolitikk

SV-leder Audun Lysbakken talte fredag på SVs landsmøte, hvor han gikk hardt ut mot regjeringens skattepolitikk.

– Vi vil ha en ny direktørskatt på lønninger over 1,5 million. Vi vil ha en forsterket spekulantskatt for dem som eier mange boliger. Bolig skal være til å bo i, ikke spekulere i, sa Lysbakken, som også trakk fram behovet for en «maktskatt på skyhøy arv».

Frp-lederen mener på sin side at boliger ikke skal være et skatteobjekt.

– SV vil innføre den usosiale og unødvendige eiendomsskatten over hele landet. En nasjonal eiendomsskatt. Vi ser det gang på gang. Når det skorter på inntektene, griper sosialistene til den enkleste løsningen og tar et jafs fra lommeboka til folk, sa Jensen.

– Ikke noe parti for folk flest

Lysbakken har bitt seg merke i Jensens uttalelser om heksejakt, og slår tilbake med at Frp ikke er noe parti for folk flest.

–Jeg lytter når Frp snakker om heksejakt på utsatte grupper. De er autoriteter på det området. Men forskjellen på oss og dem er at vi kritiserer folk med mye makt og rikdom, mens Frp henger ut folk med lite, sier Lysbakken til NTB.

– Siv Jensen har vært en finansminister for den økonomiske eliten. Fremskrittspartiet er avslørt, de er slett ikke noe parti for folk flest. Avsløringene gjør åpenbart vondt for dem, siden de nå angriper oss så hardt, sier han.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

@Terje G. FinnøyTrafikktellingene viser at kun 40% av de som krysser Romsdalsfjorden passerer Røbekk. Tilhengerne av Romsdalsaksen omgår fakta. For Romsdalsaksen vil ...
Terje G. Finnøy 14 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Her oppsummerer Jørn Inge på rekke og rad vesentlig punkt der SVV svikter oppgaven sin og ikke minst befolkningen i ...
Terje Sundsbø 17 timer siden SVV fortsetter sin manipulasjon av E39 utredning
Allerede i innledningen bommer Jørn Inge Løvik, daglig leder i Romsdalsaksen. Han hevder feilaktig at ca 60% av E39 trafikken ...
Geir Gerhard Greger 1 dager siden Agfa Isolette I
Jeg er imponert over min gamle turntreners kunnskap om kameraer. Jeg har ingen genuin interesser for kameraer selv, men synes ...
Petter E. Olsen 2 dager siden Kortslutning mellom eliten og vanlige folk
Og som alle som husker litt lenger enn til i fjor vet så startet hele galskapen også under en AP-statsminister:  ...
Terje Sundsbø 6 dager siden E39 gjennom Møre og Romsdal
@Terje G. FinnøyKrysningspunktene som SVV benytter seg av er basert på trafikktellinger og hvor tyngdepunktene for trafikken går. De viser at Møreaksen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte