Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Tema
NTB
31 juli 2019 13:00
Del på Facebook
FOTO: Audun Braastad / NTB scanpix
FOTO: Audun Braastad / NTB scanpix

Skal du rengjøre grillen, bør du utstyre deg med to grillbørster: Én til brennrørene og én til risten.

Rengjør brennrørene – når grillen er kald – med en børste som ikke inneholder fettrester, da unngår du at hullene i rørene blir tilstoppet av gammelt fett. Når du rengjør brennrørene, bør du dessuten børste på tvers, mot utsiden. Hvis du børster på langs, er det nemlig fare for at du børster smuss ned i neste hull.

Rengjøring av grillristen krever verken såpe eller vann – bare en god grillbørste nummer to. Varm opp grillen, og børst risten fri for fett og matrester både over og under. Hvis smusset sitter ekstra godt fast, kan du bruke grillrens som løser det opp på en effektiv måte. Bunnen av grillen skrapes fri for matrester, fett og annet smuss.

(Kilde: Huseierne.no)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse