Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
22 juni 2020 14:13
Del på Facebook
KBKs Amahl Pellegrino i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og AaFK på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KBKs Amahl Pellegrino i eliteseriekampen i fotball mellom KBK og AaFK på Kristiansund stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–AaFK: 7–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sergine Mor Mbaye: 4 poeng
Uflaks på det første målet som treffer Ulvestad, og kunne tatt denne. Likevel solid gjennomført kamp av Mbaye. God på utspark og -kast, og hadde målgivende på Pellegrinos tredje mål.

Bent Sørmo: 4 poeng
God med ball og villig med framover. Utrolig vanskelig å ta fra han ballen. Full kontroll defensivt.

Christophe Psychè:  4 poeng
Fin årsdebut av Psychè. Viser igjen at dette er plassen hvor KBK er best forspent. Litt smårot på det andre målet.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Igjen en god kamp av Dan Peter. Gjør sjelden eller aldri en dårlig kamp. Litt unøyaktig på det andre målet sammen med midtstopperkollegaen. Må være frustrerende for AaFK å se en så god sunnmøring i forsvaret til motstanderlaget, spesielt når de slipper inn 7 mål.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Gode dødballer igjen, blant annet målgivende på et innøvd cornertrekk. Fikk et mål feilaktig annullert på slutten. Hvordan man kunne dømme offside på den er en gåte.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Bedre og bedre for hver kamp som går. Har alltid vært solid i det defensive, men den utviklingen han har hatt i det offensive det siste året er bare helt strålende. Spiller en drøss gode stikkere opp til Liri i mellomrommet.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Uheldig på det første målet og blir truffet av ballen som går i eget mål. Ellers en godt gjennomført kamp av Pål Erik. Byttes ut det siste kvarteret.

Liridon Kalludra: 5 poeng
Finner hele tiden rom foran forsvaret til AaFK, som aldri klarer å finne ut av det. Scorer et kjempemål, jobber og godt og skaper masse. Byttes det siste kvarteret.

Sondre Sørli: 5 poeng
Åpner strålende, fortsetter strålende og avslutter strålende. Ekstremt god til å sette fart med ballen i beina. AaFK har store problemer med han på siden, og de får også gult kort straks kampen starter. Scorer et fint mål.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Ikke langt unna å score mål. Løper på nesten alt. Spiller litt på grensen med tanke på at han får gult kort tidlig i kampen. Byttes nok ut forholdsvis tidlig (en liten time) pga at dette, samt med en liten føling med skade.

Amahl Pellegrino: 6 poeng
Spiller sin beste kamp i KBK-trøya. Scorer tre mål, har målgivende og skaper masse sjanser. Hva annet kan man si enn fantastisk. KBK sin beste spiller. Byttes også ut det siste kvarteret i et trippelbytte.

Amin Askar: 4 Poeng
Får en halv time i sin hjemmedebut. Scorer et knall mål på frispark fra spissen av 16-meteren i nærmeste hjørne. Meget nyttig spiller som brukes på flere plasser den halvtimen han spiller.

Fire spillere til kommer også inn og bidrar i stor stil. KBK har en voldsom stor bredde i stallen.

Olaus Skarsem er vel involvert i alt som skapes det kvarteret han spiller. Bendik Bye har en egen evne til å komme i scoringsposisjoner i hver eneste kamp hans spiller. Og scorer også et mål i dag. Erlend Sivertsen viser nok en gang at han kan være noe annet enn en backup for Aasbak på backen. Ballsikker og god, mister knapt nok en ball. Faris Pemi får 10 minutter og viser at han har stor fart og styrke. En meget spennende spiller.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse