Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 desember 2021 10:41
Del på Facebook
Posten har håndtert over 2 millioner pakker hver uke før jul, men kom endelig i mål til julaften. Foto: Jil Yngland / NTB
Posten har håndtert over 2 millioner pakker hver uke før jul, men kom endelig i mål til julaften. Foto: Jil Yngland / NTB

Etter å ha håndtert over 40 millioner postsendinger i desember, melder Posten at alle terminaler er tømt for julepost og er sendt til mottakere landet over.

Hver uke i desember har posten håndtert rundt 2 millioner pakker, ny rekord. I alt har Østlandsterminalen for Posten håndtert 40 millioner sendinger før jul. På julaften melder konsernsjef Tone Wille i Posten og Bring, at all juleposten er sendt ut og at terminalene er tomme.

– I år har vi håndtert ekstraordinære store mengder med julepost. Pakkevolumet løftet seg til rekordhøyder allerede dagen etter at myndighetene innførte nye koronarestriksjoner og har holdt seg veldig høyt helt inn til julaften, sier Wille, som takker alle de ansatte som har stått på helt fram til julaften.

annonse

For å håndtere den økte pakkemengden hentet Posten inn 1.000 ekstra medarbeidere. Lille julaften lå fremdeles 260.000 pakker uavhentet på hentestedene rundt om i landet.

-Jeg ønsker å rette en stor og velfortjent takk til alle våre ansatte og de som jobber på Post i butikk og som nå kan ta seg en velfortjent juleferie, sier Wille.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 21 minutter siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 15 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte