Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
05 januar 2022 09:07
Del på Facebook
Det er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13. Foto: Terje Holm
Det er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13. Foto: Terje Holm
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antallet fylkeskommunalt ansatte i Kristiansund har på ett år økt fra 40 til 55. Nå har det blitt så trangt at de trenger mer plass.

Etableringen av et tverrfaglig arbeidsmiljø i Kristiansund har vært så vellykket, at det nå er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13, i samme bygg som fylkeskommunen har tilhold.

Til stede i hele fylket

Majoriteten av de ansatte i Kristiansund hører til samferdsel. Det er fylkesveisjef Ole Jan Tønnesen tilfreds med, og han sier det er viktig for fylkeskommunen å være til stede i hele fylket.

– Som følge av regionreformen med flere nye oppgaver på veiområdet, ønsker vi nå å bygge solide kompetansemiljø både i Ålesund, Molde og Kristiansund, sier Tønnesen.

– Vi har siden 2020 fått på plass flere nye ansatte til miljøet i Kristiansund, og jeg er veldig glad for å ønske to nye med på laget. Per Gunnar Løset har takket ja til jobben som planprosjektleder for Todalsprosjektet. I tillegg er Mats Brevik tilsett som planprosjektleder og kommer flyttende med hele familien hjem til Kristiansund, forteller Tønnesen.

Han sier at begge stillingene er viktige for å bygge videre på kompetansemiljøet lokalisert til Campus Kristiansund, og at det er en stor fordel å ha denne kompetansen selv.

Flere stillinger er lyst ut

– På samferdselsområdet er det nå utlyst to stillinger i kollektivavdelingen Fram, en prosjektleder og en rådgiver, sier Tønnesen.

Dette er to nyopprettet stillinger man har store forventninger til, og som skal arbeide med mobilitet og utvikle fremtidens kollektivtrafikk for hele fylket.

I tillegg har bygg- og eiendomsavdelingen nå lyst ut to stillinger som prosjektledere for bygg, som også kan ha arbeidssted i Kristiansund.

– Med dagens teknologiske løsninger og arbeidsform, er det viktig at vi tar i bruk hele fylket når vi etablerer nye fylkeskommunale arbeidsplasser, sier Tønnesen, som håper at potensielle framtidige arbeidstakere ser hvilken muligheter som nå åpner seg når vi lyser ut stillinger på ulike lokasjoner.

En del av Campus Kristiansund

Alle fag- og stabsområdene til fylkeskommunen er representert i arbeidsfellesskapet på F13, med ansatte både fra kompetanse- og næringsområdet, kultur og samferdsel. Distrikstannklinikken i Kristiansund har hatt adresse Fosnagata 13 i flere år allerede.

Felles for dem alle er at de skal over i det nye Campus-bygget når det står klart i 2024 . Da er målet at fylkeskommunen skal ha 70 ansatte tilknyttet Campus-miljøet, i tillegg til tannklinikken og fagskolen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse