Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
05 januar 2022 09:07
Del på Facebook
Det er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13. Foto: Terje Holm
Det er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13. Foto: Terje Holm
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Antallet fylkeskommunalt ansatte i Kristiansund har på ett år økt fra 40 til 55. Nå har det blitt så trangt at de trenger mer plass.

Etableringen av et tverrfaglig arbeidsmiljø i Kristiansund har vært så vellykket, at det nå er inngått avtale med FG Eiendom om å leie 300 kvadratmeter ekstra lokale i Fosnagata 13, i samme bygg som fylkeskommunen har tilhold.

Til stede i hele fylket

Majoriteten av de ansatte i Kristiansund hører til samferdsel. Det er fylkesveisjef Ole Jan Tønnesen tilfreds med, og han sier det er viktig for fylkeskommunen å være til stede i hele fylket.

– Som følge av regionreformen med flere nye oppgaver på veiområdet, ønsker vi nå å bygge solide kompetansemiljø både i Ålesund, Molde og Kristiansund, sier Tønnesen.

– Vi har siden 2020 fått på plass flere nye ansatte til miljøet i Kristiansund, og jeg er veldig glad for å ønske to nye med på laget. Per Gunnar Løset har takket ja til jobben som planprosjektleder for Todalsprosjektet. I tillegg er Mats Brevik tilsett som planprosjektleder og kommer flyttende med hele familien hjem til Kristiansund, forteller Tønnesen.

Han sier at begge stillingene er viktige for å bygge videre på kompetansemiljøet lokalisert til Campus Kristiansund, og at det er en stor fordel å ha denne kompetansen selv.

Flere stillinger er lyst ut

– På samferdselsområdet er det nå utlyst to stillinger i kollektivavdelingen Fram, en prosjektleder og en rådgiver, sier Tønnesen.

Dette er to nyopprettet stillinger man har store forventninger til, og som skal arbeide med mobilitet og utvikle fremtidens kollektivtrafikk for hele fylket.

I tillegg har bygg- og eiendomsavdelingen nå lyst ut to stillinger som prosjektledere for bygg, som også kan ha arbeidssted i Kristiansund.

– Med dagens teknologiske løsninger og arbeidsform, er det viktig at vi tar i bruk hele fylket når vi etablerer nye fylkeskommunale arbeidsplasser, sier Tønnesen, som håper at potensielle framtidige arbeidstakere ser hvilken muligheter som nå åpner seg når vi lyser ut stillinger på ulike lokasjoner.

En del av Campus Kristiansund

Alle fag- og stabsområdene til fylkeskommunen er representert i arbeidsfellesskapet på F13, med ansatte både fra kompetanse- og næringsområdet, kultur og samferdsel. Distrikstannklinikken i Kristiansund har hatt adresse Fosnagata 13 i flere år allerede.

Felles for dem alle er at de skal over i det nye Campus-bygget når det står klart i 2024 . Da er målet at fylkeskommunen skal ha 70 ansatte tilknyttet Campus-miljøet, i tillegg til tannklinikken og fagskolen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Denne bekymringen for fylkesøkonomien er berettiget. Som lokalpolitiker som har vært vara i samferdselsutvalget har jeg fulgt økonomien i fylket ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Brobygging
@Terje SundsbøFlaskehalsar som er inne er forbi Veblungsnres, Brustuglia på E136,  3 bruer på RV70, E39 Volda til Ørsta. I tillegg ...
Terje Sundsbø 17 timer siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrEn flaskehals er en trafikkhindring. Og her er ferger utvilsomt den virkelig store flaskehalsen. Hva mener du en flaskehals er?Jeg ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Brobygging
@Terje SundsbøDu veit inderlig vel kva ein flaskehals er.Kva er ditt forslag til korleis Noreg skal nå klimamåla sine?Frank Sve fikk ...
Terje Sundsbø 22 timer siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrDu viser til klimamål og rapporter, og til konsekvenser for framtidig veibygging. Om du mener alvor med at flaskehalser må ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøI ein uttale til mellom anna E39 Ålesund til Molde, eller omvendt, uttaler Transportforvaltning Midt i SVV (05.03.24) mellom anna, ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse