Annonse
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
04 november 2022 13:12
Del på Facebook
Violet Road kommer til Kulturfabrikken. Foto: Sverre Simonsen
Violet Road kommer til Kulturfabrikken. Foto: Sverre Simonsen

Violet Road kommer til Kristiansund 25. mars 2023 og feirer 15 år med 15 konserter og utgivelse av låten som definerte dem, skriver Kulturfabrikken i en pressemelding.

Bandet som er kjent for forrykende live-show og lystige låter startet først med kun rolige og melankolske låter. Det var etter at de laget en egen versjon av The Cures «Friday I’m In Love» at de våknet dagen etter og skjønte at det var slike låter de skulle ha mange flere av.

Kort tid etter skrev de «Can you hear the morning singing» og har ikke sett seg tilbake. Nå feirer de 15 år med å slippe akkurat deres versjon av låten og spiller 15 konserter rundt i hele landet.

– Endelig er vi 15 år, og alle skjønner jo at det må behørig feires! Vi tar med oss de beste låtene fra de siste 15 årene, og tar en runde i hele landet, dette blir utrolig stas!, sier vokalist Kjetil Solberg.

Turneen starter i Lofotsalen i Svolvær 3. februar 2023 og går gjennom store deler av landet.

annonse

– Høsten 2007 var vi i studio og spilte inn vårt første album. Etter syv dager med melankoli og mørke, konkluderte vi med at her trengtes det litt lystigere saker! Av alle ting tenke vi da på The Cure, og fantastiske «Friday I’m in Love». Så vi spilte inn vår egen versjon, og hadde det forferdelig morsomt i prosessen!, sier vokalist Kjetil Solberg.

– Både prosessen og selve versjonen vi lagde av den ble viktig for hvordan vi høres ut i dag. Men låten har aldri vært gitt ut før, så vi syntes det var en fin måte å markere jubileet på, avslutter Solberg.

Låten slippes i dag, fredag 4. november. Forhåndssalg på turnéen starter fredag 4. november klokken 13.00. Billetter til turneen slippes for salg mandag 7. november klokken 11, står det i meldingen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Takker så mye for publisering KSU! Håper det kan skape en viss debatt :-)
Lama Vik 1 måneder siden Aksekamper i valgkampen
Kva meiner du her, Hofset? "Frykten er at SVV fortsatt forsøker å skjule sannheten når den lovpålagte KS2-kontrollen gjennomføres ved avslutning ...
Lama Vik 1 måneder siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Kva med eit kompromiss, Hofset? Vi bygger Møreaksen konvensjonelt, og så blir Langfjordsambandet pilot for senketunnell? Då er vi kvitt ...
jon ingar eik 1 måneder siden Ei fylkeskommune i «sus og i dus»
Begynn med og flytte ut den politiske kameraderi bedriften Statens Veivesen ut i fra Molde, kanskje helt ut av Fylket,  ...
Terje Sundsbø 1 måneder siden Hemmelighold og bortforklaringer fra SVV
@Rolf Erik PedersenMed gratis ferger vil fergeavløsningsmidlene for Møreaksen øke, og bompengene minke.En rabattert billett på ferga mellom Molde og Vestnes koster ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte