Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
14 november 2023 10:53
Del på Facebook
Arrangementsplakat - Countrykveld i Gjemnes 2023 - med Nashville
Arrangementsplakat - Countrykveld i Gjemnes 2023 - med Nashville

I helga arrangeres det vaskeekte countrykveld i Gjemnes med countrybandet Nashville fra Trøndelag som trekkplaster. Arrangøren håper på at Countrykveld i Gjemnes kan bli et årlig arrangement.

Daglig leder Oddgeir Løvold i firmaet Løvold lyd AS er primus motor og hovedansvarlig for arrangementet. Han har 15 års erfaring fra bransjen og har jobbet som lydtekniker og kompetanseperson i hele Norge gjennom sitt yrkesliv.

Annonse
Annonse

– I tillegg til våre grunntjenester, så har jeg med mitt firma lyst til å bruke denne kompetansen til å bidra til å lage gode kvalitetsarrangementer sammen med mine samarbeidspartnere. Dette til glede for bygda og lokalsamfunnet rundt oss. Det er svært viktig for oss å se et levende lokalsamfunn og vite at vi kan ha gode tilbud til folket i kommunen vår, sier Løvold som svar på sin motivasjon for å arrangere et såpass stort prosjekt.

– I fjor prøvde vi med suksessen med å ha bandet Crashville på besøk. Alle de festglade menneskene og den gode stemmningen ga oss altså mersmak og gjør at vi nå prøver oss på nytt, sier Løvold videre.

Annonse
Annonse

De gode erfaringen med dette ene arrangementet fra i fjor, gjør at arrangøren håper på å kunne gjøre Countrykveld i Gjemnes til en årlig foreteelse.

I år er det med Nashville fra Trøndelag som kommer med sine flotte countryrytmer for å lage god stemmning til alle som er glade i en skikkelig westernkveld. Her kan man kan møte opp i boots og med cowboyhatten på snei. Salen er pyntet med westerneffekter og koslig belysning.

– Til og med cowboyhatter til den som mangler selger vi i kiosken vår. Så her er alt tenkt på! Dersom vi ser at dette faller seg godt an hos våre gjester så prøver vi å gjøre Countrykveld i Gjemnes til et årlig arrangement, avslutter Oddgeir Løvold.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse