Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
02 januar 2019 23:09
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United fortsetter å vinne. Onsdag ble det seier mot Newcastle. Foto: Owen Humphreys/AP/NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United fortsetter å vinne. Onsdag ble det seier mot Newcastle. Foto: Owen Humphreys/AP/NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjærs perfekte Manchester United-start fortsetter. Onsdag kom seier nummer fire med 2-0 over Newcastle. Kampen om mesterligabillett er i gang.

Nordmannens glimrende åpning som Manchester United-manager fortsetter. Onsdag sikret han sin fjerde strake ligaseier da Newcastle ble slått 2-0 på bortebane. Scoringer av Romelu Lukaku og Marcus Rashford.

Nå begynner Solskjærs lag å nærme seg den viktige fjerdeplassen med stormskritt. Den gir spill i mesterligaen, og etter seieren i Newcastle er det bare seks poeng opp for Manchester United. Nordmannen fikk også se sitt lag holde nullen for første gang under hans ledelse.

Med trepoengeren ble Solskjær den andre manageren i klubbhistorien som vinner sine fire første kamper. Kun legenden Matt Busby har klart det samme. Det gjorde han i 1946, skriver Premier League på sin Twitter-konto.

Svak omgang

Det var en slurvete åpning av Manchester United. Hjemmelaget hadde mye ball og skapte gode muligheter. Etter 15 minutter holdt Phil Jones på å rote det skikkelig til for gjestene. Han fomlet ballen til Newcastle-spiss José Salomón Rondón, men klarte å unngå baklengsmål etter en kjempetakling.

Manchester United har til tider sprudlet offensivt etter at Ole Gunnar Solskjær tok over. Og utover i omgangen kunne man se mer til de positive tendensene. Gjestene spilte seg gradvis opp, og det var etter hvert var det de røde som skapte de største mulighetene.

annonse

Både Marcus Rashford og Paul Pogba hadde sjanser til å score, men klarte ikke å overliste Martin Dúbravka i Newcastle-buret.

Scoret med sin første touch

Gjestene fikk det heller ikke til å stemme fra start etter hvilen. Etter en drøy time valgte Solskjær å bytte inn stjerneduoen Romelu Lukaku og Alexis Sánchez. Det ga uttelling direkte. Marcus Rashford skjøt frispark fra rundt 30 meter, Dubravka ga en svak retur, og den dunket Lukaku i nettet med sitt første touch på ballen.

Newcastle fortsatte å yppe seg, men det var til slutt gjestene fra Manchester som skulle avgjøre. Innbytter Sanchez trillet ballen til Marcus Rashford. Spissen var iskald alene med keeper og trillet ballen i nettet, ungguttens tredje på fire kamper under Ole Gunnar Solskjær.

Med seieren klatrer Manchester United opp på 38 poeng. Tre poeng skiller opp til Arsenal på femteplass, mens avstanden til Chelsea på fjerde er seks poeng. London-laget rotet bort to poeng onsdag da de spilte 0-0 hjemme mot Southampton.

Nå venter FA-cupkamp mot Reading for Ole Gunnar Solskjærs menn, før det er storkamp i ligaen mot Tottenham i London 13. januar.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 4 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 21 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte