Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Del på Facebook
– Sist hun gikk til angrep på Fremskrittspartiet gjaldt det de videregående skolene i fylket, der hun lovpriste Senterpartiets politikk, og i andre ordelag rakket ned på Fremskrittspartiet, skriver Geir A. Stenseth. Illustrasjonsfoto av Pixabay / Pexels.
– Sist hun gikk til angrep på Fremskrittspartiet gjaldt det de videregående skolene i fylket, der hun lovpriste Senterpartiets politikk, og i andre ordelag rakket ned på Fremskrittspartiet, skriver Geir A. Stenseth. Illustrasjonsfoto av Pixabay / Pexels.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Enda en gang er Senterpartiets Dordi Lerum ute etter å ta Fremskrittspartiet med påstander som er uten rot i virkeligheten. Hun sier hun er møkk lei, vi også er møkka lei av usannhetene fra den kanten.

Sist hun gikk til angrep på Fremskrittspartiet gjaldt det de videregående skolene i fylket, der hun lovpriste Senterpartiets politikk, og i andre ordelag rakket ned på Fremskrittspartiet. Det eneste partiet som virkelig har støttet den videregående skolene i hele den siste fireårsperioden.

Annonse
Annonse

Senterpartiet har derimot lagt ned en videregående skole, samt kuttet mange linjer fordelt over hele fylket, i tillegg til å redusere skolenes budsjett. Lerum har frekkhetens nådegave til å gå til angrep på det eneste partiet som har stått 100 prosent opp for de videregående skolene.

Dordi Lerum fikk tilsvar med fakta, men hun har tydeligvis ikke fått med seg svaret hun fikk sist, for nå er hun ute på galeien igjen.

Det blir ramset opp alle elendighet Fremskrittspartiet har stelt til for distriktene, og kaller det en sentraliseringsbonanza folk er møkk lei av. Vanlige folk som bor i leiligheter utenfor bygda får også unngjelde. De bor vist i knøttsmå skoboksleilighet i en blokk. En vederstyggelighet som ikke finnes på bygda.

Annonse
Annonse

Fakta er at Fremskrittspartiet har stått for å opprettholde kollektivtilbud, ferger, videregående skoler, og vært pådriver for at folk kan få bygge og bo på bygda. FrP fronter avgifts og skattelette, noe som virkelig gjør det mulig å opprettholde arbeidsplasser og bosetting i distriktene.

Derimot er Senterpartiet med i en regjering som har gjennomført historiske skatteøkninger for folk og næringsliv, i en tid der mange opplever usikkerhet i hverdagen sin. Det har fått kraftige konsekvenser i distriktene med arbeidsplasser som settes i fare og investeringer som stopper opp. Det virker som at den nye linjen til Senterpartiet i distriktspolitikken er å sende mer av den lokale verdiskapningen i distriktene til Finansdepartementet i Oslo.

De viktigste forutsetninger for bosetting i distriktene er arbeidsplasser og bedrifter, derfor kan ikke svaret være kraftige skatteøkninger som setter det i fare. Denne regjeringen fører en distriktsfiendtlig politikk, og den største bekymring jeg har i dag, er at det er to år til Stortingsvalg og ny regjering.

Dordi Lerum har tidligere gått ut med at hun er blitt trakassert og mobbet på grunn av sitt engasjement i politikken, noe som ikke skal forekomme. Som Voltaire sa: «Jeg er uenig i dine meninger, men jeg vil inntil døden forsvare din rett til å hevde dem»

Det er en læresetning alle burde følge, men vi har alle et ansvar for å ikke sette fyr på debatten med uriktige påstander, samt å tillegge politiske partier meninger og gjerninger som ikke er korrekte.


Av: Geir A. Stenseth,
fylkesordførerkandidat for Fremskrittspartiet

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har altså brukt snart én time på å vente på ferger, og brukt nesten én time om bord på ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDer er ein feil ved oppsettet over forbruk på ferga mellom Vestnes og Molde. Ikkje samme frekvens på lørdag, søndag ...
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDersom du har et snev av geografikunnskap vil du ha fått med deg at eg på vei til Sandsøya så ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse