Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
Ingrid Waagen, ordførerkandidat Senterpartiet
Ytring
09 september 2023 15:26
Del på Facebook
Illustrasjonsfoto av Tingvoll sentrum. Foto: Heine Schjølberg / Studio400
Illustrasjonsfoto av Tingvoll sentrum. Foto: Heine Schjølberg / Studio400
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Takk for utfordringa Roger, jeg ser du mener Senterpartiet har sittet stille i båten når det er snakk om rekruttering av helsepersonell og antyder at en hall mindre i kommunen kunne skaffa oss flere ansatte i helsesektoren. Fakta er at hele Norge sliter med bemanning i helsesektoren. Vi kan ikke kjøpe oss ut av alle kniper, deriblant denne.

Annonse
Annonse

Men, vi kan sørge for å beholde de ansatte vi har og vi kan gjøre oss attraktive for nye ansatte. Jeg vet at det kommer tiltak for nettopp dette i løpet av året. Dette er tiltak som de ansatte selv har fått være med å definere, for det hjelper lite at vi som folkevalgte prøver å tippe hva de ansatte vil ha. En prosess for å inkludere de ansatte tar gjerne litt lenger tid, men til gjengjeld er jeg sikker på at resultatet blir bedre. Senterpartiet vil følge med på hvilke tiltak som blir foreslått og vil lytte på det.

Jeg er også glad for å si at per nå er det slik at alle som har søkt om å få utvida stillingen sin i helsesektoren faktisk har fått det. Vi har dermed ikke uønska deltid i helsesektoren i Tingvoll.

Når det kommer til hallen du referer til - Nordmørshallen, så er jeg utrolig stolt over alt den har bidratt til. Jeg vil også minne om at det i forkant av forrige kommunevalg var et enstemmig kommunestyre som sa vi ønska en ny hall i Straumsnes som skulle erstatte den slitte og dårlige gymsalen ved Straumsnes barne- og ungdomsskole. Etter valget var det derimot ikke alle som var så sikre lenger.. Senterpartiet sikra at det ble gjennomført. Det voldsomme aktivitetsnivået som er i Nordmørshallen i dag vitner om at det var ei riktig prioritering. Og jeg garanterer at vi ikke har hatt en eneste sykepleier mer om vi ikke hadde bygd hallen.

Annonse
Annonse

Det er også verdt å nevne at vi er fullt klar over at gymsalen på Tingvoll barne- og ungdomsskole ikke er så mye bedre. Vi må her også jobbe tverrpolitisk for bedre fasiliteter. En støtte til Tingvoll Arena kan jo bidra positivt til dette, blant annet.

Til slutt vil jeg minne om at kommunevalg først og fremst er et personvalg. Stem på de personene du ønsker skal være dine folkevalgte og hvis du er fornøyd med den jobben jeg har gjort disse fire årene, så stemmer du på Senterpartiet og de utrolige gode kandidatene vi har.

Godt valg!

Av: Ingrid Waagen, ordførerkandidat Senterpartiet

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse