Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Ingrid Waagen, ordførerkandidat Senterpartiet
Ytring
09 september 2023 15:26
Del på Facebook
Illustrasjonsfoto av Tingvoll sentrum. Foto: Heine Schjølberg / Studio400
Illustrasjonsfoto av Tingvoll sentrum. Foto: Heine Schjølberg / Studio400
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Takk for utfordringa Roger, jeg ser du mener Senterpartiet har sittet stille i båten når det er snakk om rekruttering av helsepersonell og antyder at en hall mindre i kommunen kunne skaffa oss flere ansatte i helsesektoren. Fakta er at hele Norge sliter med bemanning i helsesektoren. Vi kan ikke kjøpe oss ut av alle kniper, deriblant denne.

Annonse
Annonse

Men, vi kan sørge for å beholde de ansatte vi har og vi kan gjøre oss attraktive for nye ansatte. Jeg vet at det kommer tiltak for nettopp dette i løpet av året. Dette er tiltak som de ansatte selv har fått være med å definere, for det hjelper lite at vi som folkevalgte prøver å tippe hva de ansatte vil ha. En prosess for å inkludere de ansatte tar gjerne litt lenger tid, men til gjengjeld er jeg sikker på at resultatet blir bedre. Senterpartiet vil følge med på hvilke tiltak som blir foreslått og vil lytte på det.

Jeg er også glad for å si at per nå er det slik at alle som har søkt om å få utvida stillingen sin i helsesektoren faktisk har fått det. Vi har dermed ikke uønska deltid i helsesektoren i Tingvoll.

Når det kommer til hallen du referer til - Nordmørshallen, så er jeg utrolig stolt over alt den har bidratt til. Jeg vil også minne om at det i forkant av forrige kommunevalg var et enstemmig kommunestyre som sa vi ønska en ny hall i Straumsnes som skulle erstatte den slitte og dårlige gymsalen ved Straumsnes barne- og ungdomsskole. Etter valget var det derimot ikke alle som var så sikre lenger.. Senterpartiet sikra at det ble gjennomført. Det voldsomme aktivitetsnivået som er i Nordmørshallen i dag vitner om at det var ei riktig prioritering. Og jeg garanterer at vi ikke har hatt en eneste sykepleier mer om vi ikke hadde bygd hallen.

Annonse
Annonse

Det er også verdt å nevne at vi er fullt klar over at gymsalen på Tingvoll barne- og ungdomsskole ikke er så mye bedre. Vi må her også jobbe tverrpolitisk for bedre fasiliteter. En støtte til Tingvoll Arena kan jo bidra positivt til dette, blant annet.

Til slutt vil jeg minne om at kommunevalg først og fremst er et personvalg. Stem på de personene du ønsker skal være dine folkevalgte og hvis du er fornøyd med den jobben jeg har gjort disse fire årene, så stemmer du på Senterpartiet og de utrolige gode kandidatene vi har.

Godt valg!

Av: Ingrid Waagen, ordførerkandidat Senterpartiet

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse