Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
24 oktober 2021 22:31
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær hadde bekymrede minner i Manchester Uniteds 0-5-tap for Liverpool. Her er Cristiano Ronaldo i forgrunnen. Foto: Martin Rickett / PA / AP / NTB
Ole Gunnar Solskjær hadde bekymrede minner i Manchester Uniteds 0-5-tap for Liverpool. Her er Cristiano Ronaldo i forgrunnen. Foto: Martin Rickett / PA / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ole Gunnar Solskjær gir ikke opp sitt eget Manchester United-prosjekt, men erkjenner at det blir tøft å løfte spillerne etter 0-5-prylen mot Liverpool.

Kristiansunderen prøvde å holde masken foran fansen på vei inn i Old Trafford-garderoben. Han hadde akkurat sett eget lag bli ydmyket av erkerivalen. I intervjusonen la han ord på følelsene han satt igjen med.

– Det er ikke lett å si noe bortsett fra at dette er den mørkeste dagen jeg har hatt med denne gjengen. Vi var ikke gode nok individuelt eller som lag. Du kan ikke gi Liverpool slike sjanser, men dessverre så gjorde vi det, sa Solskjær til Sky Sports.

– Hele prestasjonen var ikke god nok. Vi skapte åpninger, men de hadde sjansene og var effektive. Det tredje målet avgjorde kampen, la han til.

Solskjær tok på seg ansvaret for at Uniteds slagplan feilet totalt. Han viste til at laget hans i tidligere oppgjør mot Liverpool hadde klart seg bra med en offensiv tilnærming.

– Det var jeg som valgte måten vi la opp kampen på. Vi spiller hjemme, og da skal alltid Manchester United gå ut for å diktere kampen. Det har vi gjort før, men da scoret ikke Liverpool så tidlig som i dag. Det var game over på 0-4.

Uniteds norske manager fikk også spørsmål om han er rett mann til å ta klubben videre. Solskjær har snart sittet i jobben i tre år.

– Vi har kommet for langt som en gruppe til å gi opp nå. Vi må komme over dette så fort vi kan. Det blir vanskelig, for det er menneskelig å være nede etter en slik kamp.

Manchester United ligger på 7.-plass med kun 14 poeng etter ni Premier League-runder. Laget er allerede hektet av i toppen med åtte poeng opp til leder Chelsea.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 13 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse