Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 august 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Javad Parsa / NTB
Foto: Javad Parsa / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 16. august.

Vurdering av hasteinnkalling i strømsaken

Stortingets presidentskap skal i dag vurdere på nytt behovet for å hasteinnkalle Stortinget om nye strømtiltak. Tilbakemeldingene NTB har fått fra partiene, tyder på at Kristelig Folkeparti, Rødt, Fremskrittspartiet og Venstre ønsker å avbryte ferien.

annonse

Værmessige farevarsler flere steder i landet

Det er sendt ut farevarsel for flom på gult nivå for breområder i Vestland fylke. Det kan føre til økt vannstand også i større innsjøer, som Strynevatnet og Lovatn. Det er også farevarsel på gult nivå for styrtregn i Trøndelag, Nordland, Hordaland, Rogaland og østafjells.

Høstens bøker fra Cappelen Damm

I dag presenterer Cappelen Damm høstens bøker. I tillegg deler Lars Saabye Christensen ut Saabye-stipendet, og Vigdis Hjorth presenterer sin nye roman «Femten år».

Jakob Ingebrigtsen favoritt i EM-finale

Jakob Ingebrigtsen er storfavoritt når han i dag skal forsvare EM-gullet på 5.000 meter i München. Han ble tidligere i sommer verdensmester på 5000-meteren i USA og tok sølv på 1.500 meter. I EM satser han på de samme distansene. Finalen på 1.500 meter går torsdag. Også Narve Gilje Nordås skal løpe med de norske fargene på brystet på 5.000 meteren.

annonse

Christiansen i finale i svømme-EM

Henrik Christiansen svømte i går inn til sjuende beste tid og sikret seg plass i EM-finalen på 1.500 meter i Roma med tiden 15.08,14. Finalen går i dag klokken 18.52.

Kongen er dommer

Kong Harald er dommer under regattaen H.M. Kongens serieseilaser i Oslo. Regattaen starter i dag og varer til torsdag. Kongen har med få unntak vært til stede som regattasjef og dommer hvert år siden 1991. Kongelig Norsk Seilforening står som arrangør av seilasene.

Bodø/Glimt kjemper om mesterligaplass

Dinamo Zagreb fra Kroatia er siste hinder før deltakelse i mesterligaen for Bodø/Glimt. Første kamp i dobbeltoppgjøret spilles på kunstgresset i Bodø i dag, mens returoppgjøret spilles om en uke. Skulle de norske seriemesterne ikke lykkes med å kvalifisere seg til mesterligaen, er de uansett sikret spill i Europaligaen.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Klippfiskadagan 2023
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 9 timer siden Rasmussen hører på velgerne
@Anne Mari SandshamnTyr du til hersketeknikker for å slippe å svare på vanskelige spørsmål?
Terje Sundsbø 21 timer siden Egosentriske sunnmøringer
@Anne Mari SandshamnTvert imot – den raskeste traséen for flertallet av de som krysser Romsdalsfjorden går om Otrøya, dvs. Møreaksen. Dermed blir ...
Anne Mari Sandshamn 23 timer siden Egosentriske sunnmøringer
@Terje SundsbøDER sa du det!!! og de største egoistene er i Molde, ute på Midsun/Otrøya og Gossen da!!!  HAHAHAHAHAHA, Snakk om ...
Frode Hoseth 1 dager siden Et bedrag uten sidestykke
Og så har styret i helseforetaket en styreleder som formidler sin uvitenhet og at han vet iiiiiingenting.
Terje Sundsbø 1 dager siden Egosentriske sunnmøringer
Egoistene ønsker at Møreaksen bygges ut først nærmest seg selv. Men knapt noe politisk parti har Romsdalsaksen i sitt partiprogram. ...
Rune Kristiansen 2 dager siden Et bedrag uten sidestykke
Klar tale. La oss ikke forglemme at om du yter motstand mot disse "helse"toppene fordummes du med  utspekulert maktspråk slik ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte