Annonse
Annonse
KBK-spillerne takker sitt fantastiske publikum, Norges beste, for støtten under hele kampen og feirer seieren med dem. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KBK-spillerne takker sitt fantastiske publikum, Norges beste, for støtten under hele kampen og feirer seieren med dem. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix

KBK–Stabæk: 1–0

Sean McDermott 4 poeng
Holder nullen og spiller en god kamp. Er en stabil keeper som spiller med en selvtillit som skaper trygghet i resten av laget.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.Bent Sørmo 3 poeng
Første omgang som back hvor det er noe smårusk som Stabæk ikke straffer. Andre omgang som midtbane. Noen småfikse detaljer, og totalt sett en grei kamp. Litt klønete opptreden på målet til Bamba som ble annullert.

Aliou Coly 4 poeng
Spiller er en god kamp, første omgang som midtstopper og andre som back. Berger KBK et par ganger med fart og er der litt match-avgjørende. Ikke like mye med framover i andre omgangen som back som han vanligvis er.

Dan Peter Ulvestad 4 poeng
En grei kamp av Ulvestad. Noen skjønnhetsfeil, men gjennomgående solid og godt stopperspill. Savner fortsatt litt hans bidrag på offensiv dødball, men det løsner helt sikkert snart

Erlend Sivertsen 3 poeng
To kamper på rad fra start i serien for Erlend. Spiller en god kamp, solid og sikker defensivt. Etter hvert kommer helt sikkert de offensive løpene hans også.

Andreas Hopmark 4 poeng
Første omgang på sentral midtbane og andre omgang som midtstopper. Løser det på en god måte, muligens hakket bedre som midtstopper i dag. Som resten av forsvaret alltid til å stole på.

Torgil Gjertsen 3 poeng
Et hyggelig gjensyn etter noen kampers skadefravær. Litt kamprusten, men er ganske frisk frisk og er godt med så lenge kreftene holder. Viser gode tendenser til å skape den uroen for motstanderen som han gjorde i fjor, selv om det ikke resulterte i all verden i dag.

Stian Aasmundsen 3 poeng
Ikke like synlig og god som de siste kampene, men fortsatt en spiller som gir absolutt alt og holder i 90 minutter. Blitt en av de viktigste spillerne på laget.

Liridon Kalludra 3 poeng
Spiller kun første omgang og blir muligens delvis byttet pga en liten systemendring. Kommer til en god sjanse etter en god prestasjon. Ellers helt på det jevne.

Benjamin Stokke 3 poeng
Presterer fortsatt ikke på fjorårsnivå. Men kriger godt og har en vanskelig jobb mot Demidov. Bommer på en stor sjanse i andre omgang.

Daouda Bamba 4 poeng
Variabelt nivå på prestasjonene, men er et uromoment for Stabæk gjennom hele kampen. Får straffe som han setter veldig sikkert i mål. Går litt ofte i noen unødvendige offsider som ellers fort kunne blitt farlige angrep med litt mer tålmodighet. Men uansett den avgjørende faktoren i etterlengtet seier i dag.

Pål Erik Ulvestad 4 poeng
Kommer inn og fortsetter sitt solide spill på sentral midtbane. Begynner etter hvert å bidra litt mer offensivt også. Har vokst veldig på å få tillit gjennom hele sesongen.

Sondre Sørli og Bendik Bye kommer inn sent og er ikke vurdert.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte