Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
07 mai 2018 09:21
Del på Facebook
KBK-spillerne takker sitt fantastiske publikum, Norges beste, for støtten under hele kampen og feirer seieren med dem. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
KBK-spillerne takker sitt fantastiske publikum, Norges beste, for støtten under hele kampen og feirer seieren med dem. Foto: Anders Tøsse / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

KBK–Stabæk: 1–0

Sean McDermott 4 poeng
Holder nullen og spiller en god kamp. Er en stabil keeper som spiller med en selvtillit som skaper trygghet i resten av laget.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.Bent Sørmo 3 poeng
Første omgang som back hvor det er noe smårusk som Stabæk ikke straffer. Andre omgang som midtbane. Noen småfikse detaljer, og totalt sett en grei kamp. Litt klønete opptreden på målet til Bamba som ble annullert.

Aliou Coly 4 poeng
Spiller er en god kamp, første omgang som midtstopper og andre som back. Berger KBK et par ganger med fart og er der litt match-avgjørende. Ikke like mye med framover i andre omgangen som back som han vanligvis er.

Dan Peter Ulvestad 4 poeng
En grei kamp av Ulvestad. Noen skjønnhetsfeil, men gjennomgående solid og godt stopperspill. Savner fortsatt litt hans bidrag på offensiv dødball, men det løsner helt sikkert snart

Erlend Sivertsen 3 poeng
To kamper på rad fra start i serien for Erlend. Spiller en god kamp, solid og sikker defensivt. Etter hvert kommer helt sikkert de offensive løpene hans også.

Andreas Hopmark 4 poeng
Første omgang på sentral midtbane og andre omgang som midtstopper. Løser det på en god måte, muligens hakket bedre som midtstopper i dag. Som resten av forsvaret alltid til å stole på.

Torgil Gjertsen 3 poeng
Et hyggelig gjensyn etter noen kampers skadefravær. Litt kamprusten, men er ganske frisk frisk og er godt med så lenge kreftene holder. Viser gode tendenser til å skape den uroen for motstanderen som han gjorde i fjor, selv om det ikke resulterte i all verden i dag.

Stian Aasmundsen 3 poeng
Ikke like synlig og god som de siste kampene, men fortsatt en spiller som gir absolutt alt og holder i 90 minutter. Blitt en av de viktigste spillerne på laget.

Liridon Kalludra 3 poeng
Spiller kun første omgang og blir muligens delvis byttet pga en liten systemendring. Kommer til en god sjanse etter en god prestasjon. Ellers helt på det jevne.

Benjamin Stokke 3 poeng
Presterer fortsatt ikke på fjorårsnivå. Men kriger godt og har en vanskelig jobb mot Demidov. Bommer på en stor sjanse i andre omgang.

Daouda Bamba 4 poeng
Variabelt nivå på prestasjonene, men er et uromoment for Stabæk gjennom hele kampen. Får straffe som han setter veldig sikkert i mål. Går litt ofte i noen unødvendige offsider som ellers fort kunne blitt farlige angrep med litt mer tålmodighet. Men uansett den avgjørende faktoren i etterlengtet seier i dag.

Pål Erik Ulvestad 4 poeng
Kommer inn og fortsetter sitt solide spill på sentral midtbane. Begynner etter hvert å bidra litt mer offensivt også. Har vokst veldig på å få tillit gjennom hele sesongen.

Sondre Sørli og Bendik Bye kommer inn sent og er ikke vurdert.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 1 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje Sundsbø👍👍👍👍👍
Terje Sundsbø 1 timer siden Beskjed om å flytte?
@Hans-Peter KaaresenDer kom enda en klovn fra Sunnmøre – uten fnugg av saklige momenter. Det sier vel det meste.
Terje Sundsbø 1 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnDu er ikke sann! En fergefri forbindelse er 100% åpen hele tiden. Med ferge er den stengt 90% av tiden. Og ...
Anne Mari Sandshamn 11 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøDu er ikke sann!  De har ferge på de to øyene, de vil ikke liden noen nød, de trenger IKKE ...
Hans-Peter Kaaresen 14 timer siden Beskjed om å flytte?
Dette er underholdning på høyt nivå.  Måtte bare radarparet Rasmussen/ Sundsbø fortsette å skrive sine morsomme innlegg.  Savner forresten Olga ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Beskjed om å flytte?
@Anne Mari SandshamnOgså du vet at det er langt verre at flere tusen mennesker blir frarøvet et fergefritt fastlandssamband, enn at en ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte