Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
25 juni 2018 14:37
Del på Facebook
Starts Henrik Robstad i duell med Krisiansunds Benjamin Stokke under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Kristiansund på Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Starts Henrik Robstad i duell med Krisiansunds Benjamin Stokke under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Kristiansund på Sør Arena. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Start–KBK: 20

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Står en grei kamp og tar det han skal ta. Har noen fine redninger, men ut over målene var det ikke all verden. På begge målene kommer en spiller alene gjennom. Selvfølgelig vanskelige situasjoner og ikke umulig å ta sånne. På en matchvinnerdag gjør han det.

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat.

Bent Sørmo: 3 poeng
Er ikke veldig mye med fremover, selv om det flere ganger var åpning for det. Helt greit bakover og slipper ikke Start mye til på siden sin.

Nikita Baranov: 2 poeng
Stakk litt for plutselig ut av leddet for å bryte en eventuell pasning eller plukke opp en ledig Startspiller foran seg. Etterlot seg et stort bakrom som Ulvestad heller ikke var helt oppmerksom på. Start utnyttet dette med et fint gjennombrudd. Ellers fortsatt en del slurv i pasningsspillet og er heller ikke helt på høyden i alle dueller.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Gjennomfører som vanlig bra, dog noe under vanlig standard denne gangen. Litt uoppmerksom da Baranov brøt ut av leddet på det første målet hvor han kunne/burde dekket rommet som oppstod bedre. Det skal dog sies at Start ikke skaper veldig mange farligheter, så forsvarsmessig gjør KBK en grei kamp. Flyttet opp på slutten uten å egentlig utgjøre noen forskjell.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Har også mistet det trykket han hadde fremover på banen tidligere. Slipper heller ikke mye til på sin side. Involvert i det siste målet uten at han kan lastes for det målet, som også delvis kom fordi KBK prøvde å kjøre fram på slutten. På tide å komme med litt mer offensivt igjen, samt at et mål eller to på frispark savnes.

Amidou Diop: 3 poeng
Litt opp og ned, men totalt sett av de bedre. Har et par grove pasningsmiss uten laget blir straffet for det. Men løser enkelte situasjoner veldig elegant. Har blant annet evnen til å dra seg forbi spillere i høy fart som for eksempel Ulvestad ikke har. Noe unøyaktig på sideforskyvning på det første målet som gjøre at Baranov trolig føler han må prøve å ta ut spilleren foran seg.

Stian Aasmundsen: 2 poeng
Var veldig lite synlig kampen igjennom. Løper mye og gjør det sånn sett forholdsvis greit. Uvanlig lite involvert med ball.

Bendik Bye: 2 poeng
Som Aasmundsen var Bye veldig lite med i kampen. Også han jobber og sliter, men får heller ikke hjelp fra Sørmo i det offensive i dag.

Torgil Gjertsen: 2 poeng
Gjertsen fører ballen mye, men virrer på en måte litt mye omkring. Tetter nesten like mye rommene som han skaper dem i dag. Muligens litt vanskelig å forholde seg til han for medspillerne i dag, i hvert fall åpner det seg liten plass for Aasbak til å komme opp.

Benjamin Stokke: 3 poeng
Kommer til et par muligheter, men fjorårsformen lar stadig vente på seg. Burde satt dobbelmuligheten han fikk på 1-0, men positivt at han i hvert fall kommer til sjanser. Byttet ut med Sørli på slutten. Litt pussig om han ikke var skadet all den tid KBK flyttet opp Ulvestad opp på topp for sannsynligvis å satse mer på lange baller, dueller og spill i lufta. Ble dermed litt Status Quo i angrep og svekkelse i forsvar for KBK på den måten. 

Daouda Bamba: 2 poeng
Får nesten straffe, men for øvrig skaper han nesten ingenting. Jobber greit og tar av og til i overkant mye ansvar bakover. Men likevel ikke bra i dag.

Liridon Kalludra kommer inn for Bye etter 66 minutter uten å skape noe spesielt. Aliou Coly kommer inn for Sørmo etter 74 minutter. Sover veldig når Baranov setter offsidelinjene på det andre målet. Faller helt unødvendig to meter innom og opphever offsiden når han bør ha fullstendig oversikt situasjonen. Sondre Sørli kommer inn for Benjamin Stokke etter 86 minutter.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 15 minutter siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg er ikkje meir selektiv enn at eg motbeviser din vedvarande påstand om at bompengeperioden er avslutta i 2050, utan ...
Terje Sundsbø 1 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrSom allerede nevnt - du selektivt tviler på konklusjonene i KS2-analysene av trinn 1 på Møreaksen, og legger isteden dine ...
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKvar på tidsaksen tar eg feil? Og, når TØI gjennomførte KS2 vurderinga var SVV som premissleverandør optimistisk når der gjaldt ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg registrerer at du selektivt tviler på konklusjonene i KS2-analysene av trinn 1 på Møreaksen, og isteden legger dine egne ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg er langt frå samd i påstanden om at bompengefinansieringa er fullt ut tilbakebetalt i 2050. Enkel addisjon er at ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu bekrefter altså at KS2-rapporten viser til at bompengeperioden er slutt i 2050, og at sensitivitetsanalysene viser at analyseresultatet er ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse