Annonse
Annonse

86174143 1097760430573492 4556076886412754944 nRocks Off med to konserter på Bøteriet Pub, Smøla, i helga. Foto: Vidar Holm

Lørdag spilte Rocks Off sin andre konsert på Bøteriet pub i Dyrnesvågen.

For de som kjenner til Smølas lengstlevende band vet de at her går det i Rolling Stones cover og KUN det.

Eneste opprinnelige medlem og sjefen sjøl er John Martin Gullslett. Sammen med noen kamerater startet han bandet i 1988.

Etter flere utskiftinger, også på grunn av at medlemmer dessverre har gått bort, består bandet i dag i tillegg til John Martin på gitar av Per Morten Svendsen på bass, Sivert Holberg på trommer, Asgeir Tronstad Gjøstøl på tangenter og Kåre Audun Holm på gitar og vokal. Vi får nesten si gjestevokal, for det er John Martin som har vært vokalist siden starten. Han og hans barndomsvenn Atle Kruse, som dessverre gikk bort i 2005, er blant blodfansen bare kjent som Keith Kruse og Mick Martin.

Rocks Off skal nok ha skylden eller rettere sagt æren for at Stones står høyt i kurs her ute på Smøla. Noe som blant annet ble bevist på UKM arrangementet som gikk av stabelen noen timer før. To av innslagene var nettopp Rolling Stones låter. Mange vil nok dra kjensel på navn og utseende til medlemmene i bandet da de både lever av å spille og jobbe med musikk noen av de eller har vært og er med i flere andre band. Det er en dreven gjeng som gir oss ekte Stones musikk live.

Neste sjanse til å få godfot av Rocks Off er allerede påskeaften, da de inntar Vestsmøla samfunnshus sammen med hele fire andre forhenværende Smølaband som det er pustet liv i.

Med andre ord en innendørs mini påskefestival med rock servert til Smølværinger i til sammen nesten fem tiår av fem band.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte