Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Ketil S. Andersen
Ytring
14 november 2022 13:45
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Selv om skuffelsen, i skrivende stund, selvsagt er veldig stor, så skal vi ikke se på dette som «the beginning of the end, but the end of the beginning».

Vi takker KBK, alle spillerne som har levert alle disse årene og alle som har bidratt til noen uforglemmelige opplevelser på stadion. Vi har sett at også vi får det til når vi står sammen i vår lille fiskelandsby, sammen på Nordmøre.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Vi har sendt hjem alle lag, unntatt Bodø/Glimt, med tap i løpet av disse årene. I fjorårets hjemmekamp mot Molde, ble Molde rundspilt og 2–0-seieren var ikke truet. Dette ble mange fantastiske opplevelser vi ikke torde drømme om for bare 10 år siden. Kristiansund stadion har blitt et fort. KBK var en nedrykkskandidat allerede det første året, men kjempet i stedet om spill i Europa så sent som i fjor.

Nå er tiden kommet for et år i OBOS-ligaen, men andre lag som nylig har vært et år på nivå to, Bodø/Glimt, Viking, Lillestrøm og Brann har alle kommet tilbake med fornyet kraft og kvalitet. Derfor kommer KBK sterkt tilbake i 2024. At KBK2 rykket opp betyr at mange unge spillere melder seg på.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva gikk galt i år?

Det er ingen tvil om at alle skadene har mye av årsaken, med hele forsvaret satt ut av spill. Det påvirker resultatene. At Ulvestad kom tilbake kunne man merke fra første kamp.

Det er også en del av problemet at det scores for få mål. Kun tre lag har scoret færre mål. Selv om fotball ikke er matematikk, kommer man ikke unna at ett mål mer i hver kamp hadde gitt hele 24p ekstra, og ett mål mer i én av de aktuelle kampene hadde gitt kvalikplass. Flere av alle sjansene må omsettes i mål og da må skuddene treffe målet.

Kanskje KBK kan bli det laget som scorer mest på dødballer? Den nye formasjonen har fungert veldig bra. Nå gjelder det å høste inn erfaringene, forbedre svakhetene, evaluere stallen og feie over OBOS-ligaen neste år med samme stil som Brann har gjort i år.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 6 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse