Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Terje Sundsbø, Molde
Ytring
20 desember 2022 08:52
Del på Facebook
Illustrasjon: Rambøll
Illustrasjon: Rambøll
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Jeg er nok å regne som over middels aktiv i kommentarfeltene under artikler som omtaler Møreaksen, Romsdalsaksen og sykehussaken.

Det er viktig, når en kommenterer under artikler, at en er saklig og forholder seg til fakta - gjerne med dokumentasjon og henvisninger som underbygger påstander.

Jeg kommenterer oftest der jeg mener påstandene som serveres er uriktige.

Under artikkelen "Skivebom om Møreaksen" i TK 19.12.22, av Bernhard Riksfjord (https://www.tk.no/skivebom-om-moreaksen/o/5-51-1269590) la jeg inn følgende kommentar som svar til profilen "johanna maria farran":

Den som ble avkledd var TK. Avisen hadde bl.a. en dobbeltside med nær helsides bilde av Moldes ordfører Torgeir Dahl (H) og tittel «Dahl i møte med utrederne». Sjefsredaktør Ole Knut Alnæs hevder i ettertid at Dahls rolle ikke er kritikkverdig, det er SVV kritikken handler om. Bildet av Dahl er med for å vise at SVV ikke har gjort jobben på eget grunnlag, men at aktører har vært med og påvirket, sier Alnæs.

Også kontrollutvalget i fylkeskommunen undersøkte saken, og konklusjonen er at Torgeir Dahl er habil i Møreaksen-saka sier utvalgets leder, Terje Hals. Kontrollutvalget fikk utarbeidet to juridiske vurderinger av Dahls habilitet og handlingsrom. Begge konkluderte likt. Torgeir Dahls engasjement har vært innafor det Forvaltningslova sier.

Fylkesordfører Tove-Lise Torve sier: «Jeg opplever at departementet i svarbrevet slår fast at vegvesenet har kjørt en korrekt prosess når det gjelder den faglige utredningen av traséalternativene. Det er som jeg forventet.

TK slettet kommentaren med følgende begrunnelse:

Du har tidligere fått tilbakemelding på gjentakelser i kommentarfeltet. Din siste kommentar (for en time siden) er ORDRETT gjentakelse av din kommentar for seks dager siden.

annonse

Hvis du har planer om fortsatt å skulle delta i vårt kommentarfelt, bør du slutte med slikt.

https://www.tk.no/hemmelighold-og-bortforklaringer-fra-svv/o/5-51-1266293

En gjentakelse etter 6 dager - skrevet under en helt annen artikkel!!!

Jeg har ved flere anledninger ordrett gjentatt kommentarer, men svar rettet til ulike personer/innlegg.

Det er interessant å registrere at TK ikke kan akseptere at en kommentar blir ordrett gjentatt, selv om det skjer i 2 ulike innlegg fra 2 forskjellige skribenter – og med 6 dagers mellomrom. Kan TK garantere at det er de samme leserne som leser dette innlegget, som også leste kommentarene i det forrige innlegget? I så fall skulle det snart være unødvendig å kommentere et eneste innlegg som har med Møreaksen/Romsdalsaksen å gjøre - det meste er vel allerede sagt. Da kan like godt kommentarfeltene stenges.

I min nese lukter jeg sensur. Kan det være fordi TK blir kritisert.

Jeg skal passe på å ikke gjenta kommentarer ordrett heretter, der har tydeligvis mine mot-debattanter vært "dyktigere", selv om innholdene har nøyaktig samme mening.


Av: Terje Sundsbø, Molde

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

På samme måte som vi nå snart får gratis ferger kan vi også få gratis fastlandssamband, uten bompenger. Hvorfor skal ...
Terje Sundsbø 18 minutter siden Møreaksen, tidenes skandale!
Basert på presseoppslagene virker det som at de faglige utredningene Statens vegvesen har presentert om trinn 1 på Møreaksen har ...
Terje Sundsbø 22 minutter siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje G. FinnøyBasert på presseoppslagene virker det som at de faglige utredningene Statens vegvesen har presentert om trinn 1 på Møreaksen har ...
Bom 245,- for en retning, dvs. for en liten del av strekningen.Eller passer det bedre med skivebom?Dvs. 245,- for den ...
Anne Mari Sandshamn 12 timer siden Verden består av mer enn lastebiler fra Sunnmøre
@Terje SundsbøDu leste ikke hva jeg  skrev du? EN gang til da, jeg skrev I K K E om ferger, men ...
@Rolf Erik PedersenDe fornuftige politikerne sitter på Stortinget, og de har ingen agenda sammen med Møreaksen AS. Også Nye Veier AS har ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte