Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Del på Facebook
Illustrasjon: Bjørnådal arkitektstudio
Illustrasjon: Bjørnådal arkitektstudio
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.

Da har Bjørnådal arkitektstudio laget noen spennende skisser for fremtidig bruk av Idrett. Kristiansund Venstre ønsker ikke et gigantisk kontorbygg i 4 etasjer plassert på dette området.

Det er første skritt for avvikling av hele Idrett. Denne banen har historie tilbake til 1800 tallet og er en del av Kristiansunds DNA. Det har vært en fanesak for Venstre i flere valgperioder at Idrett ikke skal raseres. Må berømme jobben til organisasjonen Bevar Idrett og Clausenengen Vel, som har tatt tak i saken på en forbilledlig måte. Alle partier har blitt invitert på et orienteringsmøte mht på utvikling av Idrett uten et gigantisk kontorbygg.

Gjennom en felles forståelse med Idrett må bestå og Clausenengen velforening, har Kristiansund Venstre fått laget noen skisser på hvordan området med enkle midler igjen kan bli en diamant i bybildet til glede for alle som ønsker å bruke området. Det skal fortsatt være mulig å spille fotballkamper, uorganisert lek, div. andre aktiviteter på dette området.

Vi foreslår at dagens parkeringsplass blir beholdt som i dag, området rundt le beplantes, det lages en mindre tribune mot Fløyveien. I tillegg skal det inn en del andre aktiviteter på området.

Dette skal bli et område for fri lek og en møteplass som mennesker i alle aldrer.

Det hadde vært morsomt å se hvor mange som mener at området bør bevares og utvikles som nærmiljøanlegg og park for all fremtid. Trykk da liker på dette innlegget og del det gjerne.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.
  • Denne kommentaren er avpublisert.
    Svein Helseth · 8 måneder siden
    En stor takk til Tor Larsen og Venstre. Ideskissene viser hvor flott et nærmiljøanlegg kan bli med enkle midler, slik Idrett må bestå! med Clausenengen velforening har foreslått. Nå er det om å gjøre at omregulering av kommuneplanen (arealplanen) ikke endrer arealet på sørsiden av Idrett til fremtidig næringsbebyggelse (kontor) ved fjerde gangs behandling av arealplanen i Hovedutvalg plan og bygning 28.08.2023. Dersom dette ikke skjer så må Bystyret stoppe denne "vandalismen" ved behandling i Bystyret 07.09.2023.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse