Annonse
Annonse
Jan Steinar Engeli Johansen
Ytring
08 mai 2018 23:24
Møte med Helge Andre Njåstad fra Fremskrittspartiets finansfraksjon. Foto: FrP
Møte med Helge Andre Njåstad fra Fremskrittspartiets finansfraksjon. Foto: FrP
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Representanter fra både Kristiansund kommune og nærings- og reiselivet hadde tirsdag møte med representantene Jan Steinar Engeli Johansen og Helge Andre Njåstad fra Fremskrittspartiets finansfraksjon om behovet og planene for nytt opera- og kulturhus i Kristiansund.

Finanspolitikerne fra Fremskrittspartiet var imponert over hvor godt man har tenkt samhandling mellom flere tjenester og tilbud og de synergier aktørene som er tenkt inn i bygget vil kunne oppnå.

Engeli Johansen har hatt flere møter med alle som er tenkt en plass i det 15 000 m2 store bygget og trakk frem at helheten med bygget gjør det til et regionalt prosjekt mer enn et lokalt ønske. – Prosjektet vil utgjøre enda en brikke i arbeidet med å gjøre Nordmøre og Møre og Romsdal mer attraktiv for nye næringer og styrke spesielt reiselivsnæringen i fylket, sier Engeli Johansen.

Finanspolitisk talsmann Helge Andre Njåstad synes det var et godt prosjekt som ble presentert, men understreker samtidig at vi snakker om et stort og kostbart prosjekt. At vi får en så grundig gjennomgang av prosjektet som vi fikk nå er viktig i det videre arbeidet med å forsøke å finne plass på statsbudsjettet. 

Til å presentere prosjektet stilte Kristiansund kommune med sin kultursjef, Eigunn Stav Sætre, Johan Aas (styreleder i KNN) , Pål Farstad (direktør Visit Northwest) og Torill Ytreberg (NHO M&R).

I forbindelse med at partiets finanspolitikere vil besøke Nordmøre i august vil det kunne bli aktuelt å få satt av litt tid også til å se på dagens lokaler og tomten hvor nytt bygg er tenkt plassert.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Problemet kommer bare til å bli mye verre. Tyskland har tenkt å stenge ned sine siste tre kjernekraftverk i år, ...
Hofseth svartmaler situasjonen i vårt eige fylke og klagar på at vegen vert lagt der folk bur, ferdast og arbeider. ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje SundsbøFakta? Forholder du deg, som "blind" MA tilhenger til fakta, der du repeterende kjører på med MA "propaganda"? Informasjon som ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir hevdet over 30 års planlegging ifbm. omveien og tunneltraseen Møreaksen, en trase ned mot Tomrefjord fra Ørskogfjeller, under ...
Terje G. Finnøy 4 timer siden Sunnmøre på rett vei
Det blir av enkelte hevdet oppstart av omveien og tunneltraseen Møreaksen (MA) i 2023? Men stemmer virkelig det da? Joda, ...
Terje Sundsbø 15 timer siden Sunnmøre på rett vei
@Terje G. Finnøy Så var det dette med fakta igjen. Det har aldri vært planen å bygge hele Møreaksen fra Breivika i Ålesund ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte