fbpx
Annonse
Annonse
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
Leserinnlegg
Frank Sve, fylkes- og gruppeleiar i MR FrP
27 november 2018 11:57
Frank Sve. Foto: Fremskrittspartiet.
Frank Sve. Foto: Fremskrittspartiet.
Dette er et debattinnlegg. Innholdet gir uttrykk for skribentens meninger og holdning.
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Romsdals budstikke, nører opp under fogderidstrid !

At også Romsdals budstikke er oppteken av Frank Sve og FrP er tydeleg.

Tydeleg er det også at ein overhode ikkje er interessert i å setje seg inn i realiteten i vårt forslag ang fordeling av funksjonar og stillingar i den nye Møre og Romsdal regionen.

Når ein i tillegg til Romsdals budstikke sin leiar, også ser at regionrådet tek laus, må vi ha vore i nærheita av «10,9»i blinken, for makan til reaksjon skal en leite lenge etter.

I Møre og Romsdal fylke sitt omstillingsprosjekt 2020, er det lagt opp til at det skal fordelast oppgåver og stillingar mellom dei tre byane Ålesund, Molde og Kristiansund.

Fylkestinget har også vedteke at stillingar i samanheng med regionreforma, SKAL fordelast mellom dei tre byane, dette etter framlegg frå Jon Aasen og fleirtalet i fylket sist år.

Det er i denne samanhengen vi har peika på at dimensjonering av dette må kome som bestilling til fylkesrådmannen no, og 80-100 årsverk bør fordelast.

FrP har som primærstandpunkt å leggje ned fylkeskommunen, på same måte som Høgre også har dette standpunktet. Vi meiner at så lenge det er fleirtal for tre forvaltningsnivå, så bør den nye regionen fordele sine funksjoner og tilsette i alle dei tre byane her i fylket.

Eg registrerer at Romsdals budstikke er akkurat like « trongsynt» som ein del andre som også meiner at det meste ang. den nye regionen Møre og Romsdal, skal ligge i Molde.

Ei slik haldning er ivertfall med på å nøre opp under fogderistrid, så her kan jaggu Romsdals budstikke sjå seg sjølv i speilet.

Så er det ikkje fyste gongen FrP eller underteikna har vorte forsøkt sverta av regionsavisa Romsdals budstikke. Det er vel slik, at dykk ikkje har så mykje anna å skrive om, en å hamre laus på Sunnmøringane i fylkespolitikken og FrP.

Korleis Romsdals budstikke sin ledelse har tenkt å agere, når det ein gong vert aktuelt å skaffe seg støtte i Romsdalen for større samferdselsprosjekt, når dykk openbart gjer det dokke kan for å sverte det prosjektet som er prioritet nr 1 her i fylket, nemleg Nordøyvegen.

Å forsøke å henge meg ut fordi eg arbeidar for Nordøyvegen, burde vel danne grunnlaget for at Romsdals budstikke gjorde det samme mot gruppeleiarane i Høgre, AP, KrF, SP og inkludert alle dei 7 andre som støtta Nordøyvegen i fylkesutvalget.

Men neida, ikkje eit « pip» negativt om noken andre enn FrP. Egentlig ikkje så rart, då vi veit at dei fleste journalistar ikkje akkurat er «blå», men Romsdals budstikke trenger då ikkje bevise det så grundig, kvar dei høyrer heime i det politiske landskapet.

At Romsdals budstikke forsøker å sverte meg og FrP for at vi kjemper for dette samferdselsprosjektet, fengsel på Sunnmøre som eit samla fylkesting har prioritert, og rettferdig fordeling i fylket av ressursane i fylkeskommunen, beviser vel berre det eg har påstått.

«Sterke krefter» arbeider mot Sunnmøre og Nordmøre i desse og andre saker, ei rolle Romsdals budstikke har teke på ein fortreffelig god måte.

Du må være logget inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Tidligere meningsinnlegg

Siste kommentarer

Jeg støtter dette oppropet.
Jeg støtter oppropet. 
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøBetyr det at du går bort ifra gårsdagens uttalelse:«Slike anklager om juks og korrupsjon i Statens Vegvesen mener jeg vi ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugJeg sier jo at du ikke anklager noen for korrupsjon, heller ikke Statens vegvesen. Hvorfor bringer du da korrupsjon inn ...
Lars Svein Valderhaug 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Terje SundsbøLær deg logikk og å lese, Sundsbø! Jeg sier at jeg ikke anklager STATENS VEGVESEN for korrupsjon, din kverulant! Men ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Juks, maktmisbruk og korrupsjon
@Lars Svein ValderhaugDu nevner korrupsjon hele 8 ganger i ditt avisinnlegg. Og du har nevnt korrupsjon minst 7 ganger i dine kommentarer ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 188 comments
  • Lars Svein Valderhaug 126 comments
  • Lama Vik 37 comments
  • Jan Rune Haukvik 30 comments
  • Vidar Hölm 28 comments
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte