Annonse
Annonse
Håkon Jordahl. Foto: Privat
Håkon Jordahl. Foto: Privat

I forbindelse med at jeg er ungdomskandidat på lista til Kristiansund Arbeiderparti har jeg gått en del på husbesøk sammen med en partikamerat. Vi har delt ut partiprogram, roser, og spurt folk om deres tanker og meninger. Dette utviklet seg ofte til lange samtaler, hvor jeg forsøkte å ha åpne ører og et åpent sinn. Det overrasket meg hvor mange som uttrykte en skepsis, og ofte en frustrasjon ovenfor Arbeiderpartiet. Hovedsakelig på grunn av at de føler partiet går lengre og lengre mot høyre. Mer frimarkedsorientert.

Jeg utfordret alle som tok opp temaet ved å spørre om de følte dette var et problem lokalt eller nasjonalt/sentralt. Nå er det jo kommune og fylkesvalg, ikke stortingsvalg. Ut ifra svarene jeg fikk er det ikke de lokale kreftene i partiet som er problemet.

Når folk gir uttrykk for minskende tillit til Arbeiderpartiet så kan vi ikke bare feie dette under teppet. Vi er nødt til å høre på det som blir sagt. Jeg har lyttet, og jeg har reflektert mye på dette. Selv om jeg er enig i at Arbeiderpartiet har latt seg bøye litt for mye av høyresiden, så føler jeg meg hjemme i dette partiet. Arbeiderpartiet er et parti med god takhøyde, det er plass til folk med litt forskjellige meninger. Da kan vi ha sunne og gode interne diskusjoner.

Husk at om 2 år er det stortingsvalg, og det er svært mulig at Arbeiderpartiet kommer i regjering. Da vil det være gunstig for folk som bor i Kristiansund kommune at det lokale partiet står sterkt, så vi kan stå opp for vår by, vår kommune, og vår region. I kommunevalget er det opp til velgerne å styrke de elementene i partiet som de støtter. Man kan sette kryss, og man kan også skrive opp folk fra lista til et annet parti og gi en personstemme.

Om jeg kommer inn i bystyret, så skal jeg stå opp rakrygget for Kristiansund og Nordmøre. Og gjøre det jeg mener er riktig for ungdommen, eldre, uføre, fattige, og alle andre samfunnsgrupper. Alle skal kunne leve et godt liv i Kristiansund!

Av Håkon Jordahl, Ungdomskandidat for Kristiansund Arbeiderparti

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Webkamera Kristiansund

Våre utvalgte