Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Redaksjonen
Artikkel
10 oktober 2023 10:08
Del på Facebook
Foto: FRAM
Foto: FRAM

Enklere å bruke, flere funksjoner og universell utforming er blant de viktigste grunnene til å ta i bruk den nye FRAM-appen, skriver Møre og Romsdal fylkeskommune.

Appen er nå lagt ut for nedlasting for alle, og skal erstatte den gamle appen. Fra 1. november kan du ikke kjøpe billett i den gamle appen.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– FRAM har kommet med en ny app for reisesøk og kjøp av billett til det offentlige kollektivtilbudet i fylket, sier Toril Karlsnes, seksjonsleder for FRAM marked i Møre og Romsdal fylkeskommune.

– Du vil kjenne igjen menyen og vi har de samme billettene som før i appen. I tillegg er den enklere å bruke og universelt utformet. Appen er den billigste og enkleste måten å kjøpe billett på, forteller Karlsnes.

Mer brukervennlig

Appen har blitt mer brukervennlig enn den forrige. Ikke bare er reisesøk og billetter samlet i samme app, men også tilgjengelig på samme sted i appen. Du kan også lagre favorittstedene og favorittavgangene dine, ifølge fylkeskommunen.

Annonse
Annonse

Kartfunksjonen har også blitt bedre, nå kan du følge direkte med på hvor bussen kjører i kartet, og appen har blant annet fått mørkt fargetema som et alternativt valg.

De som har gyldige billetter i den gamle appen, må bruke billetten der før en kan bruke den nye appen. Det er ikke mulig å flytte på billetten, opplyser fylkeskommunen.

I løpet av desember blir alle funksjonene i den gamle appen skrudd av. Og alle kan slette appen fra telefonen.

Viktig å vite:

  • Du kan ikke flytte en billett fra den ene appen til den andre, så dersom du har en gyldig billett i den gamle appen må du bruke den der før du kan bytte til den nye appen.
  • 1. november kan du ikke lenger kjøpe billett i den gamle appen, men kan bruke billetten du har kjøpt ut november.
  • Kjøp av billett for hurtigbåt i den nye appen vil ikke være tilgjengelig gjennom reisesøk i starten. Men du kan kjøpe billett til hurtigbåt gjennom menyen«Billetter».
  • Den nye appen med mørkeblå bakgrunn på appikonet tar over navnet«FRAM». Og den gamle appen med hvit bakgrunn og strek over på appikonet har fått navnet«FRAM gammal».
  • Personer med andre telefonnummer enn skandinaviske kan også bruke den nye appen.
Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøEg har tidlegare sagt at Kjerringsundsambandet ikkje blir realisert utan bru over Julsundet. Dersom ikkje vil sambandet ende på Sundsbøen ...
@Geir Ole SætremyrDa har du endelig erkjent at Kjerringsundet ikke er uavhengig av Møreaksen, men faktisk avhengig av Møreaksen. Og at fastlandssambandene ...
@Terje SundsbøDu har framleis ikkje lest KS2 for Kjerringsundet.  Dei var usikre på om Aukra var kredittverdige fram til 2070, eller ...
@Geir Ole SætremyrFinansieringen av Kjerringsundet er ikke uavhengig av Møreaksen. Uten fastlandsforbindelse for Otrøya eller Gossen, så vil trafikken og bompengene bli ...
@Terje SundsbøØkonomisk uavhengig når der gjeld finansiering. Og, for å vere nøyaktig skal byggekostnaden dekkast av opplåning mot tilbakebetaling gjennom innkreving av ...
@Geir Ole SætremyrDu sier at Kjerringsundet har felles byggeledelse med Møreaksen, og kan ikke bygges uten tunnelmassen fra Møreaksen. Hvordan kan du ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse