Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
10 oktober 2023 10:08
Del på Facebook
Foto: FRAM
Foto: FRAM

Enklere å bruke, flere funksjoner og universell utforming er blant de viktigste grunnene til å ta i bruk den nye FRAM-appen, skriver Møre og Romsdal fylkeskommune.

Appen er nå lagt ut for nedlasting for alle, og skal erstatte den gamle appen. Fra 1. november kan du ikke kjøpe billett i den gamle appen.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– FRAM har kommet med en ny app for reisesøk og kjøp av billett til det offentlige kollektivtilbudet i fylket, sier Toril Karlsnes, seksjonsleder for FRAM marked i Møre og Romsdal fylkeskommune.

– Du vil kjenne igjen menyen og vi har de samme billettene som før i appen. I tillegg er den enklere å bruke og universelt utformet. Appen er den billigste og enkleste måten å kjøpe billett på, forteller Karlsnes.

Mer brukervennlig

Appen har blitt mer brukervennlig enn den forrige. Ikke bare er reisesøk og billetter samlet i samme app, men også tilgjengelig på samme sted i appen. Du kan også lagre favorittstedene og favorittavgangene dine, ifølge fylkeskommunen.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Kartfunksjonen har også blitt bedre, nå kan du følge direkte med på hvor bussen kjører i kartet, og appen har blant annet fått mørkt fargetema som et alternativt valg.

De som har gyldige billetter i den gamle appen, må bruke billetten der før en kan bruke den nye appen. Det er ikke mulig å flytte på billetten, opplyser fylkeskommunen.

I løpet av desember blir alle funksjonene i den gamle appen skrudd av. Og alle kan slette appen fra telefonen.

Viktig å vite:

  • Du kan ikke flytte en billett fra den ene appen til den andre, så dersom du har en gyldig billett i den gamle appen må du bruke den der før du kan bytte til den nye appen.
  • 1. november kan du ikke lenger kjøpe billett i den gamle appen, men kan bruke billetten du har kjøpt ut november.
  • Kjøp av billett for hurtigbåt i den nye appen vil ikke være tilgjengelig gjennom reisesøk i starten. Men du kan kjøpe billett til hurtigbåt gjennom menyen«Billetter».
  • Den nye appen med mørkeblå bakgrunn på appikonet tar over navnet«FRAM». Og den gamle appen med hvit bakgrunn og strek over på appikonet har fått navnet«FRAM gammal».
  • Personer med andre telefonnummer enn skandinaviske kan også bruke den nye appen.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøTallmaterialet viser enkelt og greitt, kaste gode kroner etter dårlige.Du kan også ta med Senterpartiet i denne form for unnamanøver. ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse