Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Arne Grødahl
Artikkel
19 mai 2017 20:48
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I kveldens toppoppgjør mellom KFK og KBK2 var det KBK 2 som stakk av med seieren, 1-4 og inntok tabelltopp i 4.divisjon.

0-1: Øyvind Sandnes Olsen
0-2: Tor Erik Torske
0-3: Rocky Lekay
1-3: Hart Hamoudi
1-4: Tobias Dahle

Kampreferat:

I toppoppgjøret mellom KFK og KBK 2 i 4.divisjon var guttene fra KBK de som trakk det lengste strået og som på den måten tok lederstillingen om å rykke opp til 3.divisjon.

Spillerne fra KBK var lenge merkbart mer bevegelige og farligere hele første omgang. KBK 2 stilte med sterke spillere som Tor Erik Torske, Rocky Lekaj, Thompson Lepke, juniorlandslagets Jesper Isaksen og keeper Ante Knezovic som i fjor stod i Obosligaen for Bryne.

KFK derimot manglet flere av sine bedre spillere og det ble etter hvert at savnet av stopperne Vidar Giske Henriksen som var bortreist og Bjørn Christian Larsen som var skade ble utslagsgivende.
Den første store sjansen var det KFK som hadde. Et innlegg fra venstre vant John Erik Klinge og var bare så nær å sende de røde og blå i ledelsen. To sjanser fikk han men ballen ville ikke i mål. Senere i omgangen fikk vi se noe av problemet til KFK. En av stopperne rotet ballen unødvendig til corner og den stanget KBK 2 sin lagkaptein Øyvind Sandnes Olsen vakkert i mål.

Spillerne som er oppflasket i KFK var forøvrig meget god i KBKs midtforsvar. Senere i omgangen klarte også en av midtstopperne til KBK å rote med ballen slik at Tor Erik Torske enkelt kunne sette 0-2. I andre omgang fortsatte KBK 2 sitt bevegelige og agressive spill. Rocky Lekaj økte ledelsen til 0-3 og det kunne se ut som om KFK skulle bli overkjørt. Isteden var det KFKs Hart Hamoudi som presenterte seg med en utrolig flott chip over keeper fra langt hold. Hart som i fjor spilte for KBK 2 viste at nå skulle KFK inn i kampen igjen ved å tydelig vise at de hadde det travelt med å sette i gang kampen raskt igjen. Lille Hart hadde det så travelt at han nesten havnet i slosskamp med dobbelt så store keeperen til KBK 2 Knezovic. Heldigvis løste det seg men Hart viste et engasjement som smittet over på de andre. Like etter fikk –KFK frispark fra 20 meter. Jan Roger Angvik presenterte seg med et av tidenens hardeste skudd på Gressbanen/Kristiansund Stadion. Dessverre for KFK gikk den på innsiden av stangen og ut. En stolpe som etter rapportene fortsatt vibrerer en time etter kampslutt. Hart Hamoudi fikk like etter det også en gylden sjanse til å redusere men han satte ballen utenfor fra 5 meter etter et fint angrep.

I samme periode følte KFK seg snytt for et straffespark da et skudd etter deres mening ble reddet med hånden av en utespiller. Hverken dommer eller denne reporteren så at det var hands men reaksjonen på spillerne tydet på at det muligens var slik at KFK skulle ha straffespark. I siste halvdel av 2.omgang satte KBK 2 inn den tidligere ungutten fra Nordlandet Tobias Dahle. Det første han gjorde var å definitivt å avgjøre kampen og 1-4.
Hvis man skal våge seg på en analyse over sjansene på opprykk så tidlig i sesongen så anser KSU.NO KBK 2 som favoritter. De er bedre trent, de kan i enkeltkamper bruke elitedivisjonsspillere og de har spillere som gjennomført prioriterer fotball.

KFK har mange spillere med meget høyt toppnivå. Med rutine. Og de har ledertyper. Det de ikke har like mye av er treningsgrunnlag. Det fører til flere skader og dermed mye utskiftning på laget fra kamp til kamp. Det kan fort bli avgjørende i årets 4.divisjon hvor gode Nordmørslag kjemper skulder ved skulder om opprykk. Også AK og Sunndal har gode lag men virker ikke som om de har samme toppnivået som de to bylagene som møttes til oppgjør i dag.

Flere bilder fra kampen

0H6A6052

0H6A6052

0H6A6052

0H6A6052

0H6A6052

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu har I ein tidlegare kommentar uttalt at eg ikkje er forankra I Naturvernforbundet.  Då har eg utfordra deg til ...
Anne Mari Sandshamn 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøSå klart Skålavegen er et fergeavløsning! Den erstattet en fergerute, ikke sant?  
Terje Sundsbø 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSpørsmålet var: Jernbane er en av ulike transportløsninger, på samme måte som vei. Da er det vel rimelig at de ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse